Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Furcsa történetek gyűjteménye - A TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2016. 09. 27., 07:30

Ezen a héten elszabadult csupaszcsigák, Scooby Doo és egy porcelánból készült fiú kalandjait ajánljuk figyelmedbe.

Scooby Doo: az operaház fantomjai (amerikai animációs film, 2013, 6+)

Szerintem az 1969-es Scoob Doo rajzfilmsorozat nyitánya méltó helyet foglalna el a legrémisztőbb gyerekeknek szánt tévés alkotások listáján. Sokat változott a világ az elmúlt 50 év során, azonban a kíváncsi kölykök és a kifinomult szimatú Scooby szolgálataira a 21. században is nagy kereslet mutatkozik! A kis csapat jelen alkalommal Chicagoban kerül kalamajkába, miután Fred és Diana lehetőséget kap a helyi tehetségkutatóban. A produkciót, így a nagy siker előtt álló fiatalok munkáját a háttérből gonosz erők szabotálják, ráadásul nem csupán ők, de a többi szereplő és talán a nézők is bajban vannak. Illetve bajban lennének, ha nem lenne velük Vilma, Bozont és Scooby, akik szokás szerint mindent meg(t)esznek a megrémült emberek védelmének érdekében!

Ki, vagy mi állhat a színpadi rejtélyek hátterében? Nyomozd ki a TV GO-val!

Slither – Féltél már nevetve? (kanadai-amerikai horror-vígjáték,2006, 18+)

A csupaszcsiga egy halmozottan hátrányos helyzetű kertlakó, gyakorlatilag senki se szereti, hiszen falánk, nyálkás és csúnya. Kiváltképp utóbbi két tulajdonsága az, ami miatt sokan rettegnek tőle, így aki alternatív terápiát keres félelmei legyőzésére, az a legjobb helyre kattintott! James Gunn (A galaxis őrzői, Holtak hajnala, Movie 43: Botrányfilm) filmje nem finomkodik és némi felvezetés után azonnal belecsap a zselébe. Mit érdemel az a házasságában elhanyagolt férj, aki menteni próbálja a még megmaradt férfiasságát? Naná, hogy nem egy mámoros éjszakát a helyi kocsma tündérkéjével, hanem egy földönkívüli trutyit, ami majd jól megtanítja a hibrid életmód csodáira! Ha még életedben nem láttál embert csigákat „szülni”, akkor azt a Slither megtekintésével most pótolhatod!

Fedezd fel ezt az őrült, ízléstelen, mégis kacagtató történet a TV GO-val! Csak erős gyomrú és idegzetű nézőinknek ajánljuk!

A fiú (amerikai horror, 2016, 16+)

A szomszéd bölcs ember azt mondta nekem egyszer, hogy ha egy idős házban élő furcsa házaspár egy porcelánbabát saját gyermekeként nevel, akkor ne időzzek náluk túl sokat vendégsében, és ha lehet, akkor azonnal lépjek le. A gyönyörű bébiszitter, Greta Evans azonban nem kapott ilyen hasznos tanácsot, így a jó kereset reményében elfogadta a Heelshire család állásajánlatát. Vigyázni egy életnagyságú porcelán fiúra? Ugyan már, a legegyszerűbb munka a világon! Csak az a fránya lista ne lenne… vagy legalább a fránya lista nem betartásának csúfos következményei maradnának el!

Miért légy jó a babához? Egy sötét családi rejtély története a TV GO-n!

A TV GO TOVÁBBI AJÁNLATAI:
- Akció, természet, hamburger – a TV GO heti ajánlata
- Meddig éljünk otthon és hasonló ciki kérdések – A TV GO heti ajánlata
- Itt van az ősz? Kacagj egy nagyot! A TV GO heti ajánlója
- Szakítás, szerelem, paranoia – a TV GO heti ajánlója

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: horrostab.com

Filmek Neked!

A fiú

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2016)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)