Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csillagok közt utazunk az augusztusi estéken

  • TV GO
  • 2019. 08. 09., 10:19

Sci-fiket ajánlunk egyenesen a TV GO kínálatából, ilyet is és olyat is, mindenkinek valamilyent.

Ezeken a kissé felhőtlen és rendkívül meleg nyári estéken az ember elkívánkozik az űr hidegébe. Mi azonban nem vagyunk Elon Muskok, így csak a nappali vagy háló szabta határokon belül tudunk titeket az űrbe repíteni, de ott nagyon is.

Csillagok között

A cím egyben egy utalásként is értelmezhető, hiszen van nagyon hasonló film a kínálatban. A Csillagok közt inkább a hardcore sci-fi rajongókat szólítja meg, a képzeletbeli spektrumon ez inkább a Star Trek (a régi, nem az új) és nem a Star Wars. Viszont, aki éli az ilyesmit, annak nagyon fog tetszeni az asztrofifikás (én kérek elnézést nekem kellemetlen) története, ami még Neil deGrasse Tysont is lázba tudta hozni. A tét pedig nem kicsi, Matthew McConaughey-nek és a többi asztronautának egy lakható bolygót kell találnia, mert a Földet igencsak elintézte az emberiség, az idő meg eléggé szorít. Belegondolva lehetne ez dokumentumfilm is, de ehelyett egy nagyon jó sci-fi.

Valerian és az ezer bolygó városa

Egy ide, egy oda alapon a második film, amit ajánlunk már inkább csak látványos, mint okos. Van itt aztán minden, amitől az ember könnye kicsordul, hát vagy a látványtól, vagy az epilepsziás rohamtól, hisz milliónyi villódzó effekt fog átrohanni előttünk igen rövid idő alatt. Luc Bessonnak sajnos nem sikerült egy újabb Ötödik elemet készítenie, de a Valerian így is folyton eszünkbe fogja juttatni azt. A híres francia képregényből készült film a tipikus „egynek jó” kategóriába esik, azon belül viszont lubickol, így nyugodt szívvel ajánljuk a kikapcsolódni vágyók számára.

Barbarella

Mondtuk, hogy mindenkinek próbálunk a kedvében járni, hát nem hazudtunk. A Barbarella nem az a film, amit a családi mozizáshoz ajánlanánk, hisz egyáltalán nem való gyerekeknek. A film 1968-as mivolta erősen rányomja bélyegét, ami elősorban lengeöltözetű főhősnőjében manifesztálódik előttünk, de maga a történet is elég fülledt tud lenni. Azonban semmiképpen ne várjon itt senki pornót, Barbarella, akit egyébként az ikonikus Jane Fonda alakít, sokkal inkább egy az űrben tevékenykedő női James Bond, vagy mondhatnánk Space Bond. A klasszikus, megjelenésük óta kult státuszba lépő filmek szerelmesei nem tévedhetnek a Barbarella megnézésével.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: TV GO, 20th Century Fox

Filmek Neked!

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)