Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Érkezik a Jóbarátok-legó

  • TV GO
  • 2019. 08. 09., 14:10

Álmodoztál már arról, hogy úgy kiraknád legóból a Central Perket? Esetleg beültetnéd a kanapéra a miniatűr legó-Joey-t? Akkor most jött el a te időd!

A LEGO-nál gondoltak egy nagyot, és megtervezték a Jóbarátok ikonikus helyszínének, a Central Perknek a legóváltozatát, hamarosan, szeptember 1-én pedig piacra is kerül az eredmény: bárki kirakhatja legóból a Jóbarátok törzshelyét. Amellett, hogy ki lehet rakni a híres kávézót a még híresebb kanapéval, természetesen a hat főszereplő is kis legófigurát kap, sőt, a hely felszolgálója, Gunther is a játék részét képezi. Minden figurához jár valami kis plusz: Joey például nem lenne Joey a pizzája nélkül, ahogy Phoebe sem a gitárja nélkül.

Az, hogy a Jóbarátokkal reklámozzanak valamit, nem újkeletű, az IKEA néhány hónappal korábban aratott nagy sikert azzal, hogy a híres sorozatok ikonikus szobabelsőit jelenítette meg a saját termékeivel - többek közt a Jóbarátok nappaliját is. A sorozat egyébként idén lesz 25 éves, de ezek alapján úgy tűnik, hogy nem csökken a népszerűsége.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: LEGO Group

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)