Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Októberi Okosságok – A TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2016. 10. 04., 07:30

Akikre most figyelünk: Steve Jobs, Alan Turing és Gru.

Steve Jobs (amerikai életrajzi film, 2015, 12+)

Egy jó életrajzi filmnek nem kell belefulladni az apró részletekbe, pláne ha olyan valaki előtt tiszteleg, akit a világ nagy része korábban már száz és ezer legendán keresztül megismerhetett. Éppen ezért sikerült jól Danny Boyle munkája, hiszen lazán dobja a felesleges apróságokat és csak sarkallatos eseményekre koncentrál. A Steve Jobs inkább legendákat táplál, mintsem dokumentált eseményeket mutat be. Érdekesség, hogy bár forrásként az életrajzi könyvet jelölik meg az alkotók, attól a történetvezetés többnyire elszakad. Így van ez a megvalósítással is. Michael Fassbender például küllemében egyáltalán nem hasonlít a tech gurura, alakítása végett mégis hiteles tud maradni. A kritikusok külön dicsérik Kate Winslet és Seth Rogen munkáját is.

Ismerd meg Steve Jobs legendáját a TV GO-val!

Kódjátszma (angol-amerikai életrajzi dráma, 2014, 12+)

Nem kell szépen lobogó köpenyt viselnünk ahhoz, hogy hősök legyünk. Átlagemberként is csodálatos dolgokra lehetünk képesek, sőt mi több, kötelességünk törekedni az egyetemes jóra. Névtelen csodatevők milliói gördítik előrébb a világot, olyanok, akik neveit egyetlen film, vagy történelmi feljegyzés sem említi majd. Alan Turing zsenialitására is csak tettei után jóval később derült fény. Szakértők úgy vélik, hogy munkássága nélkül a II. világháború jóval hosszabb ideig tartott volna, így az Enigma-kódok megfejtésével milliók életét mentette meg. Géniusza ellenére üldözték, életét nem becsülték, szívfacsaró dráma az övé.

Kódjátszma – Benedict Cumberbatch és Keira Knightley nagyszerű játéka a TV GO-n.

Foto: Europress / Frederick M. Brown - Getty images


Gru (amerikai animációs vígjáték, 2010)

Gonosztevő és gonosztevő között is van különbség. Nem akarom mentegetni Grut, nem túl kedves fickó, ráadásul sértettségeit brutális pusztítással törleszti. Teljesen mindegy, hogy lefagyaszt, megbánt vagy csak rád morog, a végén mindig ő mosolyog. Mondjuk, neki se megy jól a szekér mostanában. Hiába minden ravaszsága, mások sokkal ügyesebben törnek borsot mások orra alá, mint ő. Dühe akkor ér a csúcsra, mikor kiderül, hogy egy tehetséges ifjú ellopja Egyiptomból az egyik piramist. Hogy megmutassa ki is a főnök, úgy dönt, hogy ellopja a Holdat. Zord életét azonban újabb pokoli veszély fenyegeti: a szeretet.

Gru – egy akciódús animáció tele minyonokkal. Egy kattintásnyira a TV GO-n!

Foto: Europress / Jordan Mansfield - Getty images

A TV GO AJÁNLÓI:
- Furcsa történetek gyűjteménye - A TV GO heti ajánlója
- Szakítás, szerelem, paranoia – a TV GO heti ajánlója
- Itt van az ősz? Kacagj egy nagyot! A TV GO heti ajánlója
- Üdítő mozifilmek a TV GO nézőinek ajánlásával!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / David Paul Morris - Getty images

Foto: Europress / Frederick M. Brown - Getty images

Foto: Europress / Jordan Mansfield - Getty images

Filmek Neked!

Steve Jobs

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi film (2015)

Kódjátszma

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció film, életrajzi dráma (2014)

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)