Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Ilyen Vadregényes, mikor Grimm-történetek kereszteződnek

  • TV GO
  • 2019. 08. 11., 07:01

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Még a Disney esetében is ritkán találkozni olyan „keverék-sztorival”, amelynek – úgy hisszük, hogy – tudjuk a végkimenetelét, mégis megdöbbentőt tud alkotni, ha nagyon akarnak. Nos, e heti választásunk talán nyugodtan mondható annak, hiszen bár négy eléggé ismert sztorival találkozhatunk, a nagy ötödik történet úgy végződik, ahogy nem is gondolnánk. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ezt milyen stílusban és milyen nagyszerű sztárokkal tálalják nekünk.

Forrás: TV GO / Peter Mountain/Walt Disney/Kobal/Shutterstock

Hogy miről is van szó? Kérlek szépen arról, hogy egyetlen filmbe összesen négy sztorit sűrítettek a Grimm-fivérek klasszikusaiból, a vége azonban valóban egy ötödikben csúcsosodik ki: igaz, egyenként már ismerjük a Disney Hamupipőke- és Aranyhaj-történeteinek animációs, illetve élőszereplős változatait, ám Babszem Jankó és Piroska meséje kimaradt a legnagyobb animációs stúdió repertoárjából. Egészen eddig. És hogy tegyem bele egy csipetnyi izgalmat maga és a nézők számára, mindezt egy musical-filmbe pakolta, s olyan sztárokat emelt a történetbe, mint amilyen az Oscar-díjas Meryl Streep (boszorkány), Anna Kendrick (Hamupipőke), Lilla Crawford (Piroska), valamint a kerettörténetet biztosító, péket alakító James Corden és a feleségét játszó Emily Blunt, de farkassá vált a Vadregényben Johnny Depp, a háromszor is szökésbe és cipőproblémába ütköző herceg jelmezét pedig Chris Pine öltötte magára.

Üröm az örömben, hogy hazai mozikba nem került az élőszereplős Disney-remix-mozi, ezért csak felirattal élvezhető a sztori, viszont izgalmakon így sem esik csorba: mindenki a boldogságra vágyik, a végén pedig olyan jó meg is kapják, hogy maguk sem tudják, hogy mi is az igazi béke. Egy két órás nagyszerű szerelmi történet egy kis átokkal megfűszerezve a legnagyobb brit és amerikai színészekkel – öt évvel ezelőttről.

Tartsatok Velünk ezen a héten is: NÉZZÉTEK MEG A FILMET a TV GO-n, válogassatok Disney-filmtárunkból vagy olvassátok el további cikkjeinket a Disney-mesedélután sorozatban!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: TV GO / Walt Disney

Filmek Neked!

Vadregény (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai zenés film (2014)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)