Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pörköljünk oda! – a vietnami háború klisészövegei

  • TV GO
  • 2019. 08. 10., 16:27

Az 1979-es Apokalipszis most vitathatatlanul az egyik legerősebb film, mely a vietnami háborúról készült. Francis Ford Coppola klasszikusa idén lesz 40 éves, a mozi pedig 194 perces rendezői változatban is bemutatásra kerül.

Nos, mi hasonlóan grandiózus megemlékezéssel nem tudunk szolgálni, ezért jobb híján összeszedtük azon kulcsmondatokat, melyek kötelezően elhangzanak a vietnami konfliktust feszegető mozikban:

- Oklahomai srác volt, igazi jóképű strici, akiért döglöttek a nők. Mindig arról ábrándozott, hogy miután leszerel, nyit egy mulatót, és megkéri a barátnője kezét. Tegnap este kilyuggatták a sárgák, mint egy ementáli sajtot.

- De uram, ez öngyilkosság, arrafelé hemzsegnek a vietkongok! – Nem érdekel, őrmester, fogja a csapatát, és pörköljék meg a sárgákat! Ez parancs!

- Nagyon sokan elmentek oda, de még senki nem tért vissza.

via GIPHY

- Központ, hol marad már a légi csapás? Azt akarom, hogy két perc múlva úgy égjen ez a rohadt dzsungel, mint egy kandalló!

- Tüzet szűntess! Mondom, tüzet szűntess!!! Melyik idióta lőtt?!

- Hová valósi? - Missouriba, uram!

via GIPHY

- Ez a fiú a bolha tökéről lelövi a pattanást.

- Dehogy fogsz meghalni! Nézz rám, a francba! Hallasz engem? A rohadt életbe!

- Ártatlan civileket lőttek halomra, ezért hadbíróság elé állítom! – Na, ide figyeljen, maga seggfej, háború van, és a háborúban emberek halnak meg.

- Aki elfut a puska elől, az egy rohadt vietkong. Aki pedig megáll, fegyelmezett vietkong.

- Úristen, hiszen még gyerek volt!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)