Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

NőComment újratöltve - A szavak virtuózával, Geszti Péterrel

  • TV GO
  • 2019. 08. 12., 10:32
  • NőComment

A webes keresők szerint, ha Geszti Péterről van szó, a legtöbben zenekarait illetően keresnek rá. De hogy mi újság nála valójában, mit jelent számára a megújulás és a család, arra a NőComment gráciáitól kapjuk meg az igazi választ.

Anita, Edit, Kata, Kriszta és Kisó, nyár lévén a standolás kínos pillanatairól és a pakolási botrányokról fog elcsevegni, amibe váratlanul megérkezik a 90-es évek és napjaink legismertebb dalszövegírója és reklámszakembere, Geszti Péter.

Kínosan a strandon

Miután kiderül, hogy Hadas Kriszta az Insta sztárság felé vette az irányt, hamar rákerül a sor a kínos strandos élményekre. Kriszta bele is vág, hogy ő kb. fél órán át tudja a strandon behúzni a hasát, aztán elkezd valamit maga elé és mögé tartva mászkálni.

Anitáról is kiderül, hogy nem egy nagy strandra járó, mert nem szívesen mutogatja a testét a nagy plénum előtt. Mégis, ha arról van szó, a gyerekért mindent ugye, és ha esetleg véletlenül rá is stresszelne arra, hogy fürdőruhában kell mutatkoznia, stressz kezelésként simán bevág egy sült kolbászt és máris szép a világ!

A különcködésnek azonban még messze nincs vége, ugyanis Editről is kiderülnek pikáns részletek. Ő ugyanis, sokkal jobban szégyelli magát meztelenül, mint fürdőruhában.

Kriszta még hozzá teszi azt is, hogy a tetoválások is mennyire fura jövőképet festenek az emberiségre nézve, mert hát mit fognak majd gondolni rólunk pár száz év múlva, amikor megtalálják a tetovált testű embereket? Hogy vajon milyen szektához tartozhattak? Az pedig már szinte mindenki számára megbotránkoztató, hogy ha valami a strandi étterembe meztelenül, jobban mondva egy szál gatyában ül be enni. Anita szerint pedig még ezt is lehet tetézni, hiszen a hőség miatt már a városi utcákon is félmeztelenül mászkálnak az emberek, meg az autóikba is úgy ülnek be, ami szerinte a legkevésbé sem helyénvaló.

Kata számára az a ciki, ha valaki olyan fürdőruhát vesz fel, ami fazonban nem passzol az alakjához. Éppen ezért nem vesz fel ő sem tangát, mert még ha jól is állna neki, azért koránál fogva tisztában van vele, hogy ez már nem az ő szinte és nem is kedveli.

Pakolási botrányok

Kisó a fürdőruha trendekről hamar átvált a pakolási mizériákra, amiből megtudhatjuk, hogy manapság már a családfő helyett is anyu pakolja be a nyaralási cuccokat, náluk legalábbis többször is szembesült már ezzel a jelenséggel a szülei körében. Kriszta viszont rögtön fellebbezik, hogy ő amúgy a férjének ki szokta készíteni reggelente a ruháját, de szigorúan csak is az ízlésficam elkerülése végett avatkozik be.

Geszti Péter

Miután a múlt heti show témája a káromkodás volt, a kérdést Péter sem úszhatta meg: ő vajon káromkodik-e? A kérdésre pedig a legszebb választ kapjuk, miszerint rap szövegíró létére, a lányaira való tekintettel, sosem ír káromkodós szöveget, sőt, a szövegeit lányainak is megszokta mutatni.

Ami viszont Péter strandos hatásgyakorlását illeti, már egészen más tészta. Ő ugyanis úgy szeret hatni, hogy nem jelenik meg, mert hisz abban a mondásban, miszerint "Tartsd tisztán a környezetedet! Maradj ágyban!"

Spektrum Home

Persze azért az ő tarsolyában is lapulnak még régi, családi, polgárpukkasztó történetek, amikből megtudhatjuk, hogy miért is nem jár Péter strandra és húz magára fürdőgatyát.

Folyamatos megújulás

Hamar szóbakerül a Jazz+Az jövő évi koncertje, amiről mint kiderül, a teljes eredeti felállás fog színpadra lépni, amiben a nők szekció Geszti szerint szebb, mint valaha. Sőt, amilyen jó formában van mindenki a régi bandából, ő szíve szerint még egy alzenekart is szívesen alapítana, Pappas & Mammas & Nagypapas névvel. A színpadképesség tehát vitathatatlan, a válasz azonban még a jövő zenéje.

Ami Geszti részéről a folyamatos megújulást illeti, az ő fejében minden olyan, mint egy szoftver, amit többféle hardveren is le lehet futtatni. Vagyis egy ember többféle dolgot is kipórbálhat, többféle embert is eljátszhat, ha közben képes beismerni magának, ha valamiben jó vagy nem jó. Ezért sincs neki valójában osztogatós névjegykártyája, mert ő az, aki. Ő hatást szeretne gyakorolni az emberekre, mégis a hogyan az, amin éjjel-nappal pörög. Nem szeret elmenni dolgok mellett, nem szívesen hagy ki olyan lehetőségeket, amikben esetleg jól tudná érezni magát.

Kata nagy kérdése, hogy ha Geszti ennyire őszinte típus, hogyan tud őszintén viselkedni a pályafutása alatt? Hogy éli meg az, amikor kap egy dalt, ami esetleg nem jön be neki, annak ellenére, hogy az jó? Nos a válasz nem egyszerű, hiszen Geszti alapvetően eléggé hangulat és korszakfüggő, így a döntéseit is ezek határolják be, amivel nem mindig könnyű együttélni, de őt pont, hogy részben ezért is szeretjük. Ahogy azért is, mert szókimondó stílusával ő is tovább gyarapítja a NőComment káromkodás perselyét.

Természetesen mint minden adásban és minden vendéggel, Gesztivel sem kivételeznek az angyalok, úgyhogy irány a színpad, a mikrofon a fekete napszemcsi és ringassuk el magunkat a folytatás előtt!

Nőuralom Gesztiéknél

Anitának egyetlen kérdése van Gesztihez: Hogyan tud férfi lenne ennyi nő közt? Hiszen van egy gyönyörű felesége, két lánya és ott van még szeretett édeanyja is. Peti szerint ez az egész egy csodálatos, gyönyörű világot hozott el a számára, amiben egyetlen kérdést szokott feltenni magában a családi reggeleken, még pedig hogy ennyi gyönyörű közé hogy kerül oda ő, mint egy mondhatni varacskos disznó?

Anitát nagyon érdekli, hogy hogyan tudják feleségével megőrizni az intimitást, hogyan jut idejük egymásra, hogy ne aludjon ki a tűz? Nos, Péter szerint ebben nem a legjobbak feleségével, mert sokszor a munkát is mindketten hazaviszik, otthon beszélnek meg nem családi dolgokat, amire egyébként a 8 éves kislánya egyszer már be is szólt nekik, hogy hagyják abba az értekezletet. Szóval nem egyszerű összeegyeztetni az életüket, de szerencsére felesége, Edit remekül szervezi meg az életüket, sőt, már találtak is maguknak két olyan embert, akik mind a gyerekekre való felvigyázásban, mind a házuk rendbentartásában komoly segítségül szolgálnak a család számára, így a házaspárnak viszonylag sűrűn juthat ideje egymásra anélkül, hogy az a családi béke és harmónia rovására menne.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Spektrum Home

Kategóriák: NőComment

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)