Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bosszúállós kincskeresésre fel

  • TV GO
  • 2019. 08. 12., 10:06

A kincskeresés talán kicsit durva, de nehéz máshogy leírni, hogy érdemes többször átrágni magunkat a Bosszúállók: Végjátékon, hiszen komoly meglepetések érhetnek minket.

Könnyű az angol nyelvűeknek, hiszen az easter eggről nem csak a húsvéti tojás jut eszükbe, hanem valami eldugott jóságnak a megkeresése is - akár szellemi termékek tekintetében is. Mi máshogy állunk ehhez a dologhoz, mi elosztogatjuk a piros tojásokat, hogy kinek van igaza, az meg most teljesen mindegy, mert nem erről szól a cikk.

A lényeg, hogy mindenki tudja, hogy van a Marvel Studiosnak egy csúcsteljesítménye, méghozzá a Bosszúállók: Végjáték, nem mintha az első rész ne lenne jó, csak hát mégiscsak. Azt is tudjuk, hogy bár ez tökéletes lezárása lenne a Marvel filmes univerzumának, mégse ez fog történni, hanem szalad tovább a szekér. Mindenki eldönti, hogy ez jó, a többieket meg úgyis trollnak lesznek nevezve.

Visszakanyarodva a Végjátékra, megkérdezték a két rendezőt, Joe and Anthony Russot, hogy van-e valami értelme foglalkozni még ezzel a több száz millió dolláros filmmel, vagy felejtős és lehet ballagni tovább. A két Russo persze nem közölte, hümmögve, hogy hát igazából, ha láttad, akkor már ne nézd meg megint, főleg nem mondták, hogy ne vegyék meg DVD/Blu-ray-en. Ehelyett inkább kifejetették, hogy nagyon is sok értelme van újra és újra megnézni a filmet, hiszen van még easter egg, amit a rajongók nem szúrtak ki a filmben, és szerintük lesz nagy megleopetés, ha egyszer végre megtalálják.

Szóval kincsvadászatra, vagy tojás vadászatra - kinek mi tetszik - felkészülni, és hajrá.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Marvel Studios

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)