Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sztori, amiben (végre) semmi sem tökéletes - Miután

  • TV GO
  • 2019. 08. 12., 14:49

Lehetne egy átlagos tinisztori: van egy rendkívül tehetséges és nagyon szorgalmas, ambiciózus lány, akinek élete mindenki számára példa lehetne, ám az életébe betoppan a „rosszfiú”, aki ezt az egészet örökre megváltoztatja. De miután a Miután nem az…

ó, rendben: az alaptörténet ez – részben. Részben, mert ehhez az egészhez hozzá kell tenni azt is, hogy ez a pontosan, menetrendszerűen felépített ifikor az anyjának a kreálmánya, ami nem feltétlenül minden esetben jó. Tessa-nak ez jutott egészen az egyetemig, ahol a „rosszfiúnak” köszönhetően felfedezheti, miről másról szólhat még az élet a könyveken és az órákon túl. A nagy kérdés viszont az, hogy a titokzatos és lázadó Hardin Scott-e a megfelelő személy Tessa idegenvezetőjének.

Forrás: TV GO / Big Bang Media

Hogy miért? Hardinnal (Hero Fiennes-Tiffin) nem olyan egyszerű az élet: nem kevés sötét folt van a srác múltjában, amit – úgy tűnik – nem igazán sikerült legyőznie Tessa (Josephine Langford) előtt. És akkor még nem beszéltünk a srác „kedves” barátairól sem, akik tele vannak „jószándékkal”, és mindent megmozgatnak azért, hogy Tessa és Hardin kapcsolata még véletlenül se legyen egyszerű. Egy viszont biztos: a sztori talán ezek miatt sem egy átlagos tiniszerelemet ír le – a hazugságoknak, a ferdítéseknek, ármánykodásoknak köszönhetően. Vagy vegyük ezeket az élet nagy tanulási folyamatának részeként?

Megfutamodunk? Ismét elszaladnánk a problémák elől? Ne tegyük: nem érdemes! Tanuljunk inkább egymásról, egymástól, a világról!

A Miután tökéletes példa lehet arra, hogy egy egyfajta közösségi kezdeményezésre bátorított írás hogyan juthat el egészen a filmvászonig: Anna Todd ifjúsági regényhármasának első felvonása még a népszerű Wattapadon indult anno, mostanra

a TV GO-ra is megérkezett a premierfilm!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Big Bang Media

Filmek Neked!

Miután

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film (2019)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)