Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Napi Disney szülői szemmel: K.C. a tinikém

  • TV GO
  • 2019. 08. 13., 12:00
  • Családi, Vígjáték

Szülőként jó, ha tisztában vagyunk csemetéink kedvenc sorozataival. Mai választásunk egy kétszeres Primetime Emmy-jelöltre esett, amit színvonalas játékával az 1996-os születésű Zendaya égetett a köztudatba.

Néhány héttel ezelőtt szintén egy Disney által terített sorozatról meséltem, amit leginkább égető aktualitása miatt ajánlottam minden kedves szülő figyelmébe. A Coop és Cami megkérdezi egy viszonylag ismerős helyzeten keresztül hívja fel a figyelmet a mai tinédzserek életének sajátosságaira. Ők már a digitális generáció üdvöskéi, mobillal kelnek, mobillal fekszenek, van online személyiségük stb. – ezek az üzenetek akarva akaratlanul megcincálják az érettebb korosztály bajuszát, de a duzzogás helyett jobb, ha a felzárkózást választjuk, mivel mi adtunk okostelefont a kezükbe. Napi ajánlónkban egy sokkal lazább történetet választottam: következik a K.C. a tinikém bemutatója!

via GIPHY

A MoziKlub Disney Xtra gyűjteményéből elérhető szituációs komédia a Cooper család nem mindennapi kalandjairól mesél. Az első rész nyitójelenetében egy francia étteremben alakul ki konfliktus. K.C., a lázadó küllemébe csomagolt tini lány éppen a mobilját nyomkodja az étlap fölött fészkelődő szüleinek társaságában, amikor egy szimpatikus idegen oda nem illő táskájával átsétál a képen. K.C.-ből előtör az amazon és ráront a fickóra. Repülnek a pofonok, pörögnek a lábak. Hamar jön a magyarázat: itt kérem kém mindenki! Már ami apát, anyát és a leányt illeti, mert testvére, a számítógépekkel ügyködő Ernie a legnagyobb igyekezet ellenére is csak a família lenézettje marad.

K.C. az iskola legjobb tanulója, okos, csinos és remekül búnyózik, és mivel közeleg a ballagás, szülei úgy döntenek, hogy a helyi titkos szolgálatban szereznek neki nem biztos, hogy bejelentett munkaviszonyt. Hősnőnknek egy halom szuper kütyüje lesz, például egy holografikus chatelésre alkalmas karóra és egy olyan szemüveg, amivel be lehet lesni a kigyúrt srácok felsője alá. A megfelelő felszerelés a megfelelő ellenséget kívánják, így K.C. számára a világ egy kiszámíthatatlan vidámparkká változik.

via GIPHY

Két éles vélemény fogalmazódott meg bennem a látottakkal kapcsolatban. Egyrészt Zendaya (Pókember: Hazatérés) alakítása az, ami, ha úgy tetszik, képidegen, miután a színésznő tehetségénél egy jóval sápadtabb karaktert osztottak rá a produkció szakértői. Egyszerűen kilóg a műfajtól megszokott tipikus főszereplő zsáneréből. Beszélnünk kell még kém anya és kém apa működéséről is. Persze értjük, hogy minden sorozatban van egy balek, és megesik, hogy az éppen a testvérek egyike, viszont az, ahogyan szerencsétlen Ernie kapja az elutasításokat, az semmilyen helyzetben nem elfogadható, pláne az apa részéről. Ennek megfelelően az elnyomott karakter hűen viseli az elutasított, ledominált kamasz ifijak sebeit.

A K.C. a tinikém epizódjai elérhetők a MoziKlub kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Családi Vígjáték

Filmek Neked!

Pókember: Hazatérés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2017)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)