Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pierce Brosnan ismét a szerelmet keresi, mert: Csak a szerelem számít

  • TV GO
  • 2016. 10. 09., 11:52

Ismét egy musical feelingű filmet nézhetnek a sármos színész rajongói a TV GO kínálatából, ami némely részeiben nagyon hasonlít a nagysikerű Mamma Mia című film történetére. Egy újabb, nagyszerű romantikus vígjáték a napsütötte Itáliából.

Valahogy nekünk nem jött be ez a vizes, hideg őszi idő, így a romantikus filmek kedvelőit az ételek, a borok és a romantika országába, a mindig derűs Olaszországba hívjuk magunkkal. Nem is akármilyen célból utazunk oda, esküvőre megyünk. De ne siessünk ennyire előre…

Philip (Pierce Brosnan) egy Dániában élő angol, középkorú, magányos özvegy és egy megkeseredett, egyedülálló apa, aki életét sikeres üzletemberként éli. Ida (Trine Dyrholm) pedig egy dán fodrász, aki éppen frissen épült fel egy betegségből, aki a kórházi kezelésből hazatérve döbben rá, hogy férje egy feleannyi idős hölggyel csalta meg mindvégig. A sors fintora, hogy véletlen baleset kapcsán ismerik meg egymást, s tudják meg, hogy mindkettőjük ugyanoda tart Sorrentoba, Olaszországba, ahol a férfi fia, Patrick (Sebastian Jessen) éppen Ida lányát, Astridot (Molly Blixt Egelind) veszi el feleségül. Ám túl egyszerű lenne a történet, ha minden simán menne: míg a fiatalok sorsa egy nem várt fordulatot vesz, az addig magányos Philip és a csalódott Ida szép lassan egymásra találnak.

A korábbi James Bond-ról mostanság ugyan nem sokat hallani, mégsem tűnt el teljesen a nyilvánosság elől: az elmúlt években szinte megállás nélkül dolgozott a filmvilág különféle nagyobb produkcióban, de nem csak vászonon jelenik meg időről időre. Most például Indiában „sokkolt” egy-egy reklámkampány kapcsán, így a szerencsések akár nagyobb újságok címlapján is találkozhattak a brit színésszel.

Pierce Brosnan amúgy szabadidejében festeni is szokott, de szívügyének tekinti a rákos betegek segítését, valamint fontos szerepet játszik a környezetvédelem is az életében.

De sok beszédnek sok az alja: mi már csomagolunk is, irány Sorrento…

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Sony Pics/Everett/REX/Shutterstock

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)