Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Figyelem! Október 20-tól nincs visszaút!

  • TV GO
  • 2016. 10. 13., 07:00

Tom Cruise hamarosan Jack Reacher azonosságával tér vissza a mozikba.

Jason Bourne és a jó nevű titkos ügynök között valahol a pont jó környékén helyezkedik el Lee Child író „bad ass” figurája, Jack Reacher. Négy évvel a 2012-es első rész után újabb adag kukoricával az ölünkben izgulhatjuk végig a Tom Cruise által megszemélyesített láthatatlan szuperhős aktuális kalandjait.

A sármos akcióhős ezúttal Susan Turner (Cobie Smulders) és egykori kollegáinak segítségére siet, akik egy szövevényes kormányösszeesküvés végett kerülnek életveszélyesen kellemetlen helyzetbe. Miközben Reacher a tőle megszokott módon üt, nyomoz és csábít, a világelit a pusztulását kívánja. Jack azonban szereti a túlerőt, és ahogyan azt az előzetesben láthatjuk valószínűleg most is remekül helyt áll majd az izzasztó helyzetekben:

A hazai mozikban október 20-án bemutatkozó Jack Reacher: Nincs visszaút Lee Child sorozatának 18. könyvének azonos című feldolgozása.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: twitter

Filmek Neked!

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)