Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

ZENE A TV GO-n: Magashegyi Underground az Akvárium színpadán

  • TV GO
  • 2016. 10. 15., 09:43

Sok-sok álom születik mindenkiben a főiskolai, egyetemi évek alatt, de ezek csupán töredéke válik valóra. Szerencsére Fodor Máriusz és Kardos-Horváth János álma, elképzelése nem ezek közé a vágyak közé tartozik.

Az elsőként 2004-ben összeállt formáció kicsit furcsa története van. A két tatabányai főiskolás először egy másik énekesnővel indult a zenekaralakításnak, rövid tevékenykedés után viszont inkább a már futó és az addig már sok sikert bezsebelő Kaukázussal zenélt tovább. Később, 2006-ban megkeresték az együttes mostani énekesnőjét, Bocskor Bíborkát, aki éppen a Megasztár 3. évadában a 6. helyet érte el, így vele rögzítették első közös számukat, a „Szeplős váll” címűt. Annak ellenére, hogy a dal az akkor megújuló Petőfi Rádión és a frissen indult MTV-n is hatalmas sikerrel futott, sőt még a 2008-as Fonogram-díjra is jelölték, a fiatal zenészek ismét a Kaukázus mellett döntöttek: a Magashegyit jegelték, Bocskor Bíborka pedig kiszállt az együttesből, majd egy közel éves szünet következett.

Az alter rock együttes 2009-ben indult újra, az akkor már a frissen feloszlott Kaukázusból kiszálló Kardos nélkül, ám indulásuk viszonylagosan gyorsan zajlott le, hiszen a következő mozzanat már a zenekar 2010-es EP-je, a Szívtakarás című volt. Első nagyobb sikerük viszont nem az induló EP volt, hanem a 2010 őszén megjelent nagylemez Metróhúzat című száma hozta meg nekik az általános ismertséget. 2013-ban láthatta őket először a nagyközönség együtt, de ekkor már második lemezükkel kezdék járni az országot, ennek az első állomása az Akváriumban tartott koncert. A TV GO-n fellelhető felvétel azonban már későbbi, 2015-ig elkészült számaikat tartalmazza. A sors furcsa fintora – vagy érdekessége –, hogy 2016-ban éppen azzal a Kaukázussal indultak országos koncertsorozatra, mely a kezdet kezdetén a Magashegyi Undergroundot némi szünetre kényszerítette.

Péterfy Bori & Love Band, Amorf Ördögök, 30Y és Akkezdet Phiai: néhány zenekar, melyekkel több dalt is közösen jegyeznek, és melyek valószínűleg gyorsan a rajongók kedvenceivé váltak az elmúlt évek során. Most hétvégén tehát az az együttes fog nekünk, Nektek zenélni, amely egy olyan alternatív zenekarrá nőtte ki magát, ami a kezdeti nehézségek ellenére gyorsan tudta kivívni a szakma és a közönség elismerését. Ha szombat, akkor TV GO, Akvárium, Magashegyi Underground!

MAGASHEGYI UNDERGROUND AZ AKVÁRIUMBAN:
- Magashegyi Underground - Akvárium Stage Pass koncertek

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: MTI

Filmek Neked!