Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dr. Strange november elejétől a mozikban praktizál

  • TV GO
  • 2016. 10. 24., 07:30

Elmenyitogató történet érkezik a Marveltől Benedict Cumberbatch főszereplésével.

Van egy jó és egy rossz hírem! Rendben, a rosszal kezdem. A tél közeledtével egyre több jól ismert ellenségünk kívánja megkeseríteni az életünket. A városokat megszálló szmog lepel, a szorgalmas munkavégzésben szabotáló influenza hadtest, valamint a szabadtéri aktivitásunktól megfosztó hideg és sötétség szövetsége ellen egyre védtelenebbek leszünk. De ne essünk pánikba, hiszen a mozitermek bársonyos székei idén is biztos szövetségeseink lesznek a téli depresszió elleni harcban!

És akkor mondom a jó hírt! Mindössze november 4-ig kell várnunk az idei ősz első életmentő szuperhősének felbukkanására! A zaklatott gyermekkorú Dr. Stephen Strange az idegsebészet tudományának legnagyobb tekintélye, élete mégis a zsákutca felé tart. Egy durva autóbaleset után a sors megadja neki a második esélyt, így lehetősége nyílik a világ újrafelfedezésére. A nem várt tapasztalások ámulatba ejtik a sokat látott orvost, és úgy dönt, hogy megismeri a fizikai világunkon túli dimenziók működését. Az új tudás új kihívásokat jelent, hiszen innentől az egyszeri varázsolgatáson túl világunk védelmezése is a napi szintű feladatai közé tartozik majd... Dr. Strange karakterét Benedict Cumberbatch ölti magára, mellette Tilda Swinton foglal még helyet a jók oldalán.

A DR. STRANGE CSILLAGAINAK FILMJEI A TV GO-N:
- Kódjátszma
- Ave, Cézár!
- A zéró elmélet
- Sherlock Holmes
- 12 év rabszolgaság

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Rich Polk - Getty images

Filmek Neked!

Kódjátszma

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció film, életrajzi dráma (2014)

Ave, Cézár!

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték (2016)

A zéró elmélet

Színes, feliratos, angol-román-amerikai sci-fi (2013)

Sherlock Holmes

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német-angol akciófilm (2009)