Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Dumbó

  • TV GO
  • 2016. 10. 30., 14:34

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Két hét sem telt el a Walt Disney által megálmodott varázslatos világ, a The Walt Disney Company létrehozásának újabb évfordulója óta, amikor megígértük, hogy egy hiánypótló sorozatot indítunk, hogy a rajzfilmes örök érvényű kincseit újra felfedezhessük, felidézzük. Ennek első állomása nem is lehetne más, mint a stúdió negyedik alkotásaként 1941-ben elkészült Dumbó.

"Hölgyeim és uraim, díszes publikum - engedjék meg, hogy bejelentsem a világ legfantasztikusabb, legfineszesebb, legfrapánsabb és egyben legfenomenálisabb mutatványát (...) tehát a világ legoriginálisabb, legominozusabb és egyben legorientálisabb csodáját".

Forrás: Disney Media Distribution

Dumbónak nem mindennapi, nehéz sorsot osztott az élet. Csetlő-botló elefántként nemigen találja a helyét abban a cirkuszban, ahová született: hatalmas fülében folyton elesik, és ezt az óriási problémát még tetézi társainak gúnyos viselkedése is. A cirkuszban csak Timothy, az egér bátorítja a nagyfülű lényt, aki egy nap egy korszakalkotó ötlettel áll elő: ő lesz, aki abban hisz, hogy Dumbó repülő elefántként fog befutni.

Forrás: MovieStillsdb.com

A Dumbó saját korában is nagyon népszerű rajzfilmnek számított, olyannyira, hogy több helyről is elismerések sokaságát kapta meg: 1942-ben a legjobb musical filmzenéért járó Oscar-díjat is megkapta, öt évre rá pedig a Cannes-i filmfesztiválon is nagy sikerrel szerepelt, most pedig itt a TV GO-n hozzuk el az első Disney-mesedélutánra.

A DISNEY-FILM A TV GO-N:
- Dumbó

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Dumbó

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1941)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)