Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Egy bogár élete

  • TV GO
  • 2016. 11. 06., 10:57

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Ezen a héten egy klasszikus történet Disney-feldolgozását mutatjuk be, ami nem is más, mint Ezopusz meséjére hajaz eléggé erősen. A hangya és a szöcske történetét valószínűleg mindenki kívülről ismeri, ezért is érdekes, hogyan is oldotta meg ezt a Pixar és a Disney. A mai mesedélutánra az 1998-ban bemutatott Egy bogár életét hoztuk el mindenkinek.

A Hangyaszigeten mindenki szorgosan dolgozik, hogy mindenkinek meglegyen a napi betevő, ám folyamatos rettegésben kell élniük: van egy rendszeresen visszatérő sáskahad, amely letarolja mindenüket és kifosztja őket rendre, de mindez nem elég nekik, vezetőjük, Szökken (eredeti hangja: Kevin Spacey) és csapata védelmi pénzt is követel a hangyákon. Ínséges tél következik, a szorgos lények élelme éppen, hogy kitart tavaszig. Ezt elégeli meg a kis Fürge (eredeti hangja: Dave Foley), és szervezkedni kezd a rajtuk hasznot húzók ellen. Fellázad, és egy bátor harcoscsapat felállításán gondolkodik segítői gyanánt, ám egy harcos bogárcsapat helyett munkanélküli artistákból állítja fel „haderejét”…

Forrás: Disney Media Distribution

Az Egy bogár életét kifejezetten jó fogadtatásra talált: zenéjét Oscar- és Golden Globe-díjra is jelölték, ám nekünk nem kell egy lépést sem tennünk a 3D-s animációk egyik klasszikusáért, hiszen a TV GO-n már megtekinthető a mesefilm.

EGY BOGÁR ÉLETE - DISNEY A TV GO-N: SOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI:
- Egy bogár élete
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Dumbó
- Akivel a felnőttek is gyerekek lehetnek – Disney-születésnap

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Egy bogár élete

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1998)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)