Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Parker vagyok. Bumm!

  • TV GO
  • 2016. 11. 02., 18:30

A Taylor Hackford rendezte Parker története legalább annyira bonyolult, mint amennyire azt a címe is sugallja: „nagyon”.

Jelen alkalommal egy könnyed hangvételű 2013-as akciófilmet ajánlunk, amiben Jason Statham és Jennifer Lopez egy jól működő akciófilmben küzd a boldog végkifejletért.

Miről is van szó? A Parker egy bosszúállós akciófilm, amiben Jason Statham leszámol mindenkivel, aki az életére tört. Történt ugyanis, hogy egy viszonylag eredményes rablás után a banda úgy dönt, hogy a továbbiakban már nem számítanak szeretett cimborájuk segítségére. Parker, hogy ne vérezze össze a kárpitot kiugrik a kocsiból, vesztére azonban utána mennek és lelövik. Hősünket egy farmer menti meg a végső enyészettől, majd miután magához tér, új személyazonosságot igényel és megkezdi a hadjáratot. Palm Beachbe utazik, ahol szövetséget köt egy lecsúszott ingatlanossal (Jennifer Lopez).

Illusztráció: twitter

A szépen épülő akció során Parker belesül a szerepbe, így kénytelen bevonni a lányt a kivitelezésbe is. Az alapos felvezetést követően elszabadulnak az indulatok: Statham ledobva kalapját nekilát az aprításnak.

A Parker egy 6 pontos akciófilm, ami remek választás, ha egy hideg őszi estén valami nem túl véres, nem túl csicsás, de mindenképpen lövöldözős akciófilmre vágyunk.

Parker – egy erkölcsös rossz fiú bosszúja a TV GO-n.

JASON STATHAM A TV GO-N:
- Parker
- The Expendables 2: A feláldozhatók 2
- Kolibri kód

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: kino.de, twitter

Filmek Neked!

The Expendables 2: A feláldozhatók 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

Blitz

Színes, magyarul beszélő, angol-francia-amerikai akciófilm (2011)

Kolibri kód

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)