Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tilda Swinton: Egy csodálatos színésznő egy varázslatos szerepben

  • TV GO
  • 2016. 11. 05., 16:00

És itt van nekünk Ő, aki életre kelti a képregényt...

Szinte még csak most startolt, máris óriási siker… mit óriási, gigantikus siker a Doktor Strange. Hogy vajon mennyit hoz majd a Marvel és a Disney konyhájára az őszi szezon legígéretesebb mozija? Könnyen lehet, hogy hamarosan újabb rekordokat ünnepelhetünk. Egy biztos, hogy Benedict Cumberbatch és a ma születésnapját ünneplő Tilda Swinton alakítása talán még a látványt is maga alá gyűrheti.

Az 56 éves Tilda Swinton szerződtetése kifejezetten Scott Derrickson rendező kérése volt. A mozi alapját nyújtó eredeti Doktor Strange történetben egy tibeti szerzetes vezeti be az útját kereső idegsebészt a nagy titkok világába, azonban a témára érzékeny keleti piac miatt át kellett szabni a tanító szerepét. Az első verzióban egy ázsiai nő karakterét álmodták meg, de nem szerették volna, hogy visszásan süljön el a dolog. Így született meg a végső megoldás: egy csodálatos színésznő egy férfias szerepben. Ahogyan azt egy interjúban kifejtette: a karakter megálmodásakor el akarták engedni a buddhista tanítókhoz köthető sztereotípiákat. Azzal, hogy elszakadtak a kötöttségektől megadták a lehetőségét annak, hogy a titkok őrzőjét egy egyedi elgondolás szerint vihessék a vászonra.

Tilda Swintont korábban már láthattuk férfi szerepben, egészen pontosan Mozartként tündökölt a színpadon. Sőt, ha visszagondolsz a Konstantin, a démonvadász című filmre, amiben Gabrielt alakította…

A SZÜLINAPOS TILDA SWINTON FILMJEIT TV GO-N IS MEGTEKINTHETED!
- Ave, Cézár!
- A Bigger Splash (feliratos)
- Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
- Benjamin Button különös élete

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Jeff Spicer - Getty images

Filmek Neked!

Ave, Cézár!

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték (2016)

Benjamin Button különös élete

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2008)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)