Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Novemberi cica napok – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2016. 11. 08., 08:30
  • Animáció, Vígjáték

Ezen a héten a „legnagyobb macskaszínészek” előtt tisztelgünk.

Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja (amerikai családi vígjáték, 2010, 12+)

Az internet egy része úgy gondolja, hogy a világot nem is a pénz, hanem a mellettünk gömbölyödő purrogó-gépek irányítják. A kutyák és macskák első epizódjában egy eszement cicus fordított hátat az emberiségnek, ám kutya barátainknak hála a globális összeomlás elmaradt. A veszély azonban mindig onnan érkezik, ahonnan nem számítunk rá! Ezúttal egy volt macska ügynök, Kitty Galore lesz a világ első számú ellensége, aki nem csupán a kutya-ember viszonyt, de úgy az egész világot szeretné romba dönteni. Szerencsére az eb és cirmos szolgálatok összefognak, így nem biztos, hogy a kanadai szfinx ördögi terve valóban összejön.

Egy őrült macska a világ ellen – Kutyák és macskák 2 a TV GO-n

Illusztráció: pinterest

Fránya macska (amerikai vígjáték, 1997)

Egy apró amerikai porfészekben, ahol az ég világon semmi se történik két gengszter elrabol egy lányt. Igaz, tévedésből, de ez nem számít: az emberrablás az emberrablás. Szerencsére menthető a helyzet, hiszen Patti (Christina Ricci) cicája éppen a túsz közelében kóricál. Az elrabolt lány magához édesgeti a cicust, aki egy S.O.S üzenettel a nyakában tér haza. Patti megijed és segítségért kiállt, hangját azonban csak Zeke Kelso (Doug E. Doug) hallja meg. A botcsinálta FBI ügynök és az ügyben már járatos macska kéz a mancsban indulnak a gonosz fiúk nyomába.

Lehet egy macska is… FBI ügynök – az állati nyomozás történetét keresd a TV GO-n!

Illusztráció: pinterest

Tom és Jerry – A varázsgyűrű (amerikai rajzfilm, 6+)

A ház picéjében Chip, az ifjú varázsló nem boldogul a mágia tudományával. Mielőtt sietve távozik, megőrzés céljából Tomra bízza varázsgyűrűjét. Ekkor jön Jerry, aki nem rest Tomot újfent az őrületbe kergetni. A nagy viaskodás közepette a mágikus ékszer Jerry fejére szorul, amit egyszerűen nem lehet leszedni az egérke fejéről. Miközben a megoldást keresik, állandóan bajba keverednek. Kalandjaik során összefutnak régi barátokkal és ellenfelekkel, így bőven kijut a csínytevésekből és persze a véget nem érő kergetőzésből!

Vajon milyen következményekkel jár, ha egy mágikus tárgy a fejünkre szorul? Tom és Jerry kalandjából kiderül!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: pinterest

Kategóriák: Animáció Vígjáték

Filmek Neked!

Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (2010)