Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Macskarisztokraták

  • TV GO
  • 2016. 11. 13., 11:32

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Macskarajongók, figyelem! Walt Disney 20. egészestés filmjét nem csak azoknak ajánljuk, akik mindannyiunk kedvenc négylábújával is rendelkeznek, hanem bizony azoknak is, akik szeretik a musicalek világát, a kalandos történeteket és szívbemarkoló sorsokat, hiszen a Macskarisztokraták nem szól másról, mint barátságról, hűségről és az olykor küzdelmes mindennapokról is.

Helyszínünk a fényűző Párizs, az időpont pedig a századforduló. Itt él egy tündéri macskacsalád, minden gondtól-bajtól, széltől-esőtől óvva, a ház úrnőjének gondoskodó védelmében. Ám a baj egy nap bekövetkezik: az úrihölgy egy napon közhírré teszi végrendeletét, melyben cicáira hagyja minden vagyonát. Rajtuk kívül ugyanis nincs más hozzátartozója, csak a komornyikkal él egy fedél alatt. A szolga azonban mindenre kész annak érdekében, hogy a hölgy örökségét megkaparintsa, így a kedves négylábúak rövidesen az utcára – egészen pontosan egy messzi-messzi rétre – kerülnek. Párizs macskái, cicái, cicusai és macsekjai és a családhoz hű egér, Roquefort segítségével visszatérnek a „szülői házba”…

Forrás: Disney Media Distribution

Az animáció igazi szülőapjának tartott Walt Disney-ről köztudott, hogy rajongott az alkotói munkáért, viszont a Macskarisztokraták munkálataiban már nem vett részt, igaz, a francia cicusok története így is hamar belopta magát nézőinek szívébe: a film kasszasikerként szerepelt az 1970-es francia vetítéseken, sőt, abban az évben az 5. lett a legnagyobb bevételt hozó filmek listáján.

Macs-kalandra fel, induljon egy újabb Disney-mesedélután, itt a TV GO-n!

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - A FILM ÉS SOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI:
- Macskarisztokraták
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Egy bogár élete
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Dumbó
- Akivel a felnőttek is gyerekek lehetnek – Disney-születésnap

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztrációk forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)