Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jackie Chan behúzta: tiszteletbeli Oscar-díjat kapott a legendás pofonosztó

  • TV GO
  • 2016. 11. 15., 07:30
  • Akció-Kaland, Vígjáték

Jackie Chan hongkongi akciósztár tiszteletbeli Oscar-díjat kapott a hétvégén az amerikai filmakadémiától, aki a színpadra lépve elmesélte, hogy 23 éve barátja, Sylvester Stallone házában foghatta először kezébe az Oscar-díjat. Mint a közönség soraiban ülő Stallonéra mutatva hozzáfűzte, talán még mindig a szobron van az ujjlenyomata.

Az akciósztár, harcművész, producer, koreográfus, rendező 56 évet töltött már el a filmiparban, és 200 filmmel, valamint számtalan csonttöréssel a háta mögött nagyon boldog, hogy végre ő is elnyerte az Oscart.

Foto: Europress / Frederick M. Brown - Getty images

A hír hallatán Jackie Chan-őrület lett úrrá a szerkesztőségen! Hungarocell téglákat törtünk és kamu búnyóztunk, majd vízipisztoly csatába kezdtünk a folyosón – fejben és képzeletben. Végül inkább úgy döntöttünk, hogy összeszedjük neked az összes Chan-filmet, amit a TV GO-n csak találtunk.

Csúcsformában 3

Lee Felügyelő (Jackie Chan) és James Carter (Chris Tucker) ezúttal Párizsban gabajodnak össze, hogy együtt derítsenek fényt nagykövetük halálának okaira. A Triádokkal vívott harcuk során mindenki csak saját örökségére számíthat: az egyik dumál, a másik üt. Hogy mi sül ki a nagyszabású francia kalandból?

Ide kattintva kiderítheted!

via GIPHY

A karate kölyök

Az 1984-es Karate kölyök 2010-es feldolgozásában Will Smith fia, Jaden ismerkszik meg közelebbről Chan mester tanításaival. A film jó kedvű ajánlóját itt, magát a mozit pedig itt találod!

Sas és a sárkány

A törti atlaszból – és természetesen tanulmányainkból – jól ismert Selyemút sose volt az a békés kis kereskedelmi ösvény, ahogyan azt mondjuk a történelmi kort feldolgozó játékokból megismerhettük. Itt találkozik Huo Ant és Lucius (John Cusack), akik együtt indulnak tovább közös ügyük érdekében.

Illusztráció: hollywoodreporter

1911

1911-ben Kína népe a Csing-dinasztia bukását akarja. A véres forradalmat Jat-szen vezetésével tengerentúli kínaiak is támogatják. A film a kétezer éves Csing-dinasztia összeomlását, Dowager császárnő lemondásához vezető eseményeket, és a Kínai Köztársaság megalapítását mutatja be. A történelmi ihletésű filmet ide kattintva tudod megtekinteni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Frederick M. Brown - Getty images

Forrás: MTI

Kategóriák: Akció-Kaland Vígjáték

Filmek Neked!

A sas és a sárkány

Színes, magyarul beszélő, kínai akciófilm (2015)

1911

Színes, szinkronizált, kínai-hongkongi háborús filmdráma (2011)