Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

2012: Jégkorszak – Azért jól esik egy kis havat látni

  • TV GO
  • 2016. 11. 18., 18:50

2016 jó eséllyel pályázik a legforróbb év díjára. Lássuk, mi újság a 0 fok másik végén: így látták a nagy kihűlést 2011-ben!

Miközben a kutatások egyértelműen a Föld melegedését bizonyítják, tudósok egy csoportja arról számolt be, hogy modelljeik szerint ez akár visszafelé is elsülhet, azaz addig hevülünk, míg a végén kihűlünk. Emlékszel, amikor 2010-ben kitört az izlandi Eyjafjallajökull? Annak az egyetlen kitörésnek köszönhetően leállt a légiközlekedés, sőt sokan annyira megijedtek a légkörbe kerülő vulkanikus törmeléktől, hogy maszkban jártak a zöldségeshez.

Ezt a témát lovagolta meg az Asylum, mikor megalkotta a 2012: Jégkorszak című matinét. Röviden: kivételesen nem mutáns cápák, zombik vagy feltámasztott dinoszauruszok veszélyeztetik az emberi faj egészét, hanem egy Hekla nevű sarkköri tűzhányó.

AMi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából! tartalomból: Apa, öcsi és nővérke ülnek a dugóban. Apa egy nagy teljesítményű rádiót dédelget és a sarkkörön rekedt munkatársával beszélget. Aggódnak. Kitör a Hekla. Látványosan. Áltudományosság, a zabálni való fajtából. Sértően béna CGI. 1500 kilométer hosszan… minden tűzhányó! Felszakadt! Bill! Fel tudod ezt fogni?

Illusztráció: youtube

Apus, meneküljünk! A napsütés New York fölött hirtelen jégvihar támad. A család szétszakad. Ezek után, mint olcsó koktél cseresznyék, csak úgy hánykolódunk a globális jégkásában.

Ilyen világvégét a legvadabb álmaidban se láttál! 2012: Jégkorszak – a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

2012: Jégkorszak

Színes, magyarul beszélő, amerikai katasztrófafilm (2011)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)