Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Aladdin történetei

  • TV GO
  • 2016. 11. 20., 11:43

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Mesedélutánjaink sorát ismét egy kedvelt mesével és annak folytatásával toldjuk meg most: sorozatunkban az Ezeregy éjszaka meséit idéző Disney-kedvenc világát hozzuk el minden animációs filmet kedvelőnek. Gyertek, repüljetek Velünk, nézzük végig együtt Aladdin történetét.

Disney Agrabah városába kalauzol minket, ahol megismerkedhetünk a talpraesett és furfangos utcagyerekkel, Aladinnal és ki barátjával, Abu-val, a kismajommal. Persze, a történet nem lenne kerek, ha boldog idillt ne zavarná meg a gonosz, aki most Jafar, a szultán kapzsi varázslója személyében jelenik meg. Jafar minden vágya, hogy megszerezhessen egy csodalámpát, amit egy titokzatos dzsinn lakik, és a legenda szerint minden kívánságot teljesít, amit kérünk Tőle. Jafar tudja, hol, ám a lámpást csak az szerezheti meg, aki nem keresi. Jafar így egy aljas tervet eszel ki: ráveszi Aladdint, hogy hozzon ki neki egy lámpást a Csodák Barlangjából. Aladdin így is tesz, de az élete egy csapásra megváltozik azáltal, hogy teljesíti a csodalámpán „kérését”. Így ismerkedik meg a fiú Dzsinivel, a mókás szellemmel, aki három kívánságát is teljesíti: a kaland során ismerkedik meg a szépséges Jázmin hercegnővel, valamint így leplezi le Jafar gonosz tervét.

Forrás: Disney Media Distribution

Aladdin és a tolvajok fejedelme (1997)

A négy évvel később megjelent folytatásban éppen Aladdin és Jázmin hercegnő esküvőjére toppanunk be. Agrabah népe hét országra szóló lakodalomra készül, ám a boldog perceket Kasszim és a negyven rabló érkezése megzavarja. A gonosz fosztogató és bandája Midász kezét keresi, amely arannyá változtat mindent, amihez csak hozzáér. Az újabb kalandok során Aladdinnak meg kell küzdenie haramiákkal, de ebben most is partnerei, segítői lesznek barátai: Dzsinni, a csodalámpa jóságos szelleme és Abu is…

Az animációs filmek most sem okoznak csalódást, hiszen a történetet most is nagyszerű és emlékezetes dalokkal fűszerezték az alkotók, így újra egy tartalmas délutánt tölthetünk együtt kedvenc Disney-filmünkkel, itt a TV GO-n.

És ha ez még nem lenne elég, a mozikban egy nagyszerű, vígjáték-feldolgozását is megnézhetjük…

ALADDIN-TÖRTÉNETEI ÉS DISNEY-MESEDÉLUTÁN KORÁBBI RÉSZEI:
- Aladdin
- Aladdin és a tolvajok fejedelme
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Macskarisztokraták
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Egy bogár élete
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Dumbó
- Akivel a felnőttek is gyerekek lehetnek – Disney-születésnap

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása, képek: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Aladdin

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1992)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)