Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 119.

  • TV GO
  • 2016. 11. 21., 09:57
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Megvan a Deadpool 2. rendezője

Megtalálták a Deadpool 2. direktorát, miután az első részt jegyző Tim Miller beintett Ryan Reynoldséknak. (Emlékeztetőül: a folytatáshoz két teljesen különböző forgatókönyv részült, a producerként is közreműködő Reynolds pedig pont ahhoz ragaszkodott, mellyel Miller nem tudott mit kezdeni.) A rendezői széket ezúttal David Leitch foglalta el, aki leginkább kaszkadőrként vált ismertté, de társrendezőként a Keanu Reeves-féle John Wicken is dolgozott. A forgatás jövő év elején veszi kezdetét.

Tarolt az új J.K. Rowling-adaptáció

Bár a négyszemű varázslót szabadságra küldte, J.K. Rowling 2001-es könyvének megfilmesítése sem ígérkezik kisebb sikernek a Harry Potter-sorozatnál. A Legendás állatok és megfigyelésük című fantasztikus mese már a nyitóhétvégén 143 millió dolláros bevételre tett szert a mozikban. Ezek után szinte biztos, hogy a Harry Potter-előzményfilmként is funkcionáló mozi újabb folytatásokkal is bővül.

Forrás: Moviestore Collection/REX/Shutterstock

Emilia Clarke is csatlakozik a Star Wars spinoffjához

A Game of Thrones színésznőjét is átjárhatja az erő, ugyanis nemrégen bejelentették, hogy Ő is részt vesz a Star Wars egyik mellékszálának forgatásán, melynek középpontjában Han Solo lesz majd. A 2018 májusában moziba kerülő spinoffban olyan sztárok oldalán láthatjuk a színésznőt, mint például Alden Ehrenreich és Donald Glover, akik éppen a címszereplőt és Lando Calrissian fogják alakítani. Az egyéni történettel rendelkező film forgatásai várhatóan januárban kezdődnek Phil Lord and Chris Miller rendezői vezetésével.

Donald Trump berágott Alec Baldwinra

Twitter-üzenetben szólt be Donald Trump a Saturday Night Live című showműsor stábjának, a frissen megválasztott amerikai elnök ugyanis sérelmezte Alec Baldwin róla készített paródiáját. (Ami felettébb furcsának hat azok után, hogy Trump a Roast című műsor meghívott vendégeként ezerszer durvább megjegyzéseket kapott.) „Totálisan egyoldalú, részrehajló műsor, egyáltalán nem vicces. Esetleg van esély némi egyensúlyra?” – írta Trump a Twitteren, mire Alec Baldwin így reagált: „Egyensúly? A választásoknak vége. Nincs egyensúly. Mostantól a te térfeleden a labda.” Kérdés, hogy szóba áll-e ezek után bátyjával Stephen Baldwin, aki Trump keményvonalas támogatója.

AZ ELMÚLT HÉT ZACCMENTES HÍREI:
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 118.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 117.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 116.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 115.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 114.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: 20thCentFox/Courtesy Everett C/REX/Shutterstock

Kategóriák: Zacc nélkül