Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Alice Csodaországban

  • TV GO
  • 2016. 11. 27., 11:24

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Bár – úgy néz ki, hogy – a remakek korát éljük, még most is elő lehet szedni a klasszikusokat a polc legmélyéről. Sőt, talán elő is kell szedni, éppen a filmadaptációk miatt: összehasonlítani, megnézni, melyek azok a verziók, amelyek maradandók lehetnek, melyek azok, amiket szívesen megmutatnánk gyermekeinknek. Talán ezek közé tartozik a Disney stúdió 13., egész estés animációs filmje, az Alíz Csodaországban (1951).

Forrás: Disney Media Distribution

A filmben Lewis Carroll világhírű meséje elevenedik meg: Alice, a bátor és élénk fantáziájú angol kislány története egy parkból indul ki, ahol egy furcsa, öltönybe öltözött nyulat pillant meg, ahogy az beszalad üregébe. Alice utánaszalad, ám hirtelen egy érdekes és csodálatos világban találja magát. Az üregben egy nagyon-nagyon kicsi ajtót talál maga előtt, ám egy legnagyobb meglepetésére egy beszélő kilinccsel kerül szembe. A kilincs arra bátorítja, hogy igyon az asztalon lévő varázsitalból, amitől olyan kicsi lesz, hogy akár egy kulcslyukon is átfér. Alice-t nem is kell győzködni erről, valóban olyan picivé változik, ahogy azt a kilincs mondta. Így jut túl a kulcslyukon egy olyan csodálatos világba, ahol furcsábbnál furcsább dolgok történnek vele, és érdekesebbnél érdekesebb lényekkel találkozik: itt ismerkedik meg a Vigyor Kandúrral, a Bolond Kalapossal, valamint a Szív Királynővel és kártyahadseregével is…

Ám mint minden a világon, úgy tűnik, ez is csak egy álom volt. De mi igaz és mi csak a képzelet szüleménye? Miért jó, ha álmodunk? Bár lehet, hogy az álmok boldogabbak, de a világ valósága mégis jobb, akkor is, ha néha prózaibbnak tűnik…

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - A FILM ÉS SOROZATUNK TOVÁBBI RÉSZEI:
- Alice Csodaországban (1951)
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Aladdin történetei
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Macskarisztokraták
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Egy bogár élete
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Dumbó
- Akivel a felnőttek is gyerekek lehetnek – Disney-születésnap

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)