Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Tarzan kalandjai

  • TV GO
  • 2016. 12. 04., 10:57

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Kedvenc rajzfilmesünkkel most – az arab világ és Csodaországban tett látogatásunkat követően – a dzsungelbe megyünk, hogy megismerkedhessünk Edgar Rice Burroughs főhősének, Tarzan életével és történetével. Készen álltok? Induljon az utazás!

Furcsa körülmények között nevelkedett Tarzan: az 1880-as évek közepén, valahol Afrikában ért partot szüleivel, mikor lélekvesztőjükről az utolsó pillanatokban sikerül megmenekülniük, majd egy hatalmas sziklán lévő fára építenek házat. Sabor, a leopárd itt fogj később megöli az akkor még csecsemő Tarzan szüleit. Bébire Kala, a nősténygorilla talál rá, így nem csoda, hogy Tarzan anyjaként tekint az emberszabásúra. Csak sokkal később, már-már felnőttként találkozik embertársaival, amikor egy expedíció érkezik az addig érintetlen dzsungelbe. Ekkor ismerkedik meg Jane Porterrel, a bájos úrihölggyel, aki nem sokára megmenti Tarzant a helyben ólálkodó orángután-falkától. Tarzan ekkor kezd igazán érdeklődni egyrészt a lány, másrészt az emberek után, és így tanulja meg azt is, hogy az emberek nem mindig azok, mint akinek mutatják magukat. Ilyen kétszínű Clayton is, akit csak a pénz érdekel, és az, hogy az expedícióról gorillák tetemeivel távozzon.

Forrás: Disney Media Distribution

Tarzan 2. (2005)

Tarzan gyermekkoráról nem túl sok mindent tudhattunk meg a legenda rajzfilmes feldolgozásából, így a Disney úgy döntött, hogy eleget tesznek a nézők kíváncsiságának: a folytatásban éppen a felcseperedő kis majomember életébe kukkanthatunk be.

Tarzan, az árván maradt kis fiúcska helyét keresi az új, nem mindennapi családjában, a majmok között. Érthető módon mindenben próbálja leutánozni fogadott szüleit, ám ez minden próbálkozása ellenére nem sikerül: elvégre más, mint a többiek. A kisfiú segítségére új barátja, a mindig vidám Zugor lesz, aki megtanítja neki, hogy a másságot nem szabad szégyellnie, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, akik e világra születtek.

A fentiekből is látszik, hogy ismét állati jó kalandok részei lehetünk, ha a Disney Oscar-díjjal is elismert egészestés rajzfilmjeit választjátok – akár esti meseként. Kalandra fel!

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - TARZAN-FILMEK ÉS SOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI:
- Tarzan
- Tarzan II.
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Alice Csodaországban
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Aladdin történetei
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Macskarisztokraták
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Egy bogár élete
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Dumbó
- Akivel a felnőttek is gyerekek lehetnek – Disney-születésnap

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Tarzan

Színes, szinkronizált, amerikai animációs film (1999)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)