Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jason Bourne, nem menekülsz! – Kedvenc amnéziás szuperügynökünk a TV GO-ra költözik

  • TV GO
  • 2016. 12. 01., 10:30
  • Akció-Kaland, Krimi-Thriller

Ezúttal akció-thriller fronton erősítünk: a teljes Bourne-történetet megnézheted a TV GO-n! Exkluzív video a filmről cikkünk végén.

Valóban elképesztő, de igaz! 14 éve már annak, hogy Jason Bourne (Matt Damon) minden erejét összeszedve nemet mondott a nem sok jövővel kecsegtető haleledel szerepre, hogy inkább az életet választva kedvenc akcióhőseink táborát erősítse.

Talpra akart állni, de nem hagyták neki. Belegondolni is nehéz mekkora terhet jelenthet a titkosszolgálatok számára egy emlékezetében sérült ügynök, így elvették tőle a tisztalap lehetőségét, amivel alaposan sikerült megcincálniuk a hősünkben rejlő oroszlán bajuszát. Mi történt azóta? Bourne bosszút állt mindenkin, akin lehetett, sőt mintha emlékeit is visszaszerezte volna.

„Most már hagyjon békén mindenki!” – gondolta és azzal a lendülettel elnyelte a balkáni romantika. Az üldöztetett élet mély hegeket varratott a magányos hős szívére, amit fizetett utcai harcosként további külső sérülésekkel igyekszik kiegészíteni. Méltatlan jelen ez egy legendának, így a felső körök kavarásának hála ismét a frontvonalon találja magát, amiért nézőként nagyon hálásak vagyunk!

Matt Damon figurája minden eddiginél szótlanabb, amit beszédes akcióhősi teljesítménnyel ellensúlyoz. Ennek, és az őt kergető Nagy Testvérek mániájának hála rengeteg akciódús jelenetet, elgondolkodtató melléktörténetet és egy, a kellemes kikapcsolódást garantáló folytatást kaptunk a nyáron Jason Bourne címmel.

Jason Bourne történetét érdemes már az elejétől kezdve megismerned, így ha ez eddig kimaradt volna, a korábbi epizódokat nálunk továbbra is megtekintheted!

A TV GO ezúttal sem hagyja cserben az igényes akció-thrillerek szerelmeseit! Téleleji újdonságaink mellett újabb nagy dobással készülünk, hiszen a TV GO elhozza otthonodba a Bourne-saga idén bemutatott legújabb kalandját! A videoért köszönet a Universalnak.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Juan Naharro Gimenez - Getty images

Kategóriák: Akció-Kaland Krimi-Thriller