Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Exek, télcicák, katasztrófák – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2016. 11. 29., 07:30
  • Dokumentumfilm, Romantikus, Vígjáték

Ezen a héten egy romantikus komédiát, egy cirmos-piros sapkás vígjátékot és egy elgondolkodtató dokumentumfilmet ajánlunk kedves nézőink figyelmébe.

Excsajok szelleme (amerikai vígjáték, 2009, 12+)

Szakítás után szeretjük azt hinni, hogy az elhagyott illetőt örökre ki tudjuk törölni magunkból, ami azért nem egészen igaz. Connor Mead (Matthey McConoughey) is azok táborát erősíti, akik szerint egy hangos viszlát után minden el van intézve. Az el nem végzett lelki munka idővel benyújtja a számlát és kegyetlenül ráront a sármos skalpvadászra. Öccse esküvőjének hétvégéjén látogatást tesz nála Wayne bácsi szelleme (Michael Douglas), aki rávilágít hősünk jellembeli gondjaira. Connor ekkor még nem tudta, hogy az igazi lidércnyomás még csak most veszi kezdetét! A családi hétvége során sorra bukkannak fel a csúfosan elbukott kapcsolatok emlékei, a volt barátnők „kísértetei”.

Excsajok szelleme – önismereti lecke a TV GO-n (nem csupán agglegényeknek)

Illusztráció: wordpress

Cirmos karácsony (amerikai családi film, 2014)

Az Asylum fogta magát és kitalálta, hogy a télapó allergiás a macskákra. A világ gyermekeinek szerencséjére pont három intelligens macsek társaságában tört ki rajta az allergiás roham, aminek következtében váratlan betegszabadságra kényszerül. Ezek után pirosba öltözött macskákat akarok minden bevásárlóközpontba!

Cicák, akik megmentik a karácsonyt! - a mókás családi mese megtekinthető a TV GO-n!

Illusztráció: youtube

Az utolsó óra (feliratos amerikai dokumentumfilm, 2007, 12+)

Belegondolni is nehéz, hogy mekkora változáson esett át a világ az elmúlt 30 évben! Ennél a pontnál azonban félre kell tennünk a kellemes nosztalgia érzését és szembe kell néznünk a ténnyel: a mai ember holnapi kényelmét éppen ma, ezekben a percekben éli fel. Hogy mekkora a baj, arról csak találgatunk, de gőzerővel robogunk az olyan célirányok felé, mint a 2 fokban maximalizált globális felmelegedés, 2050 és még sorolhatnám. Sokan úgy vélik, hogy ha az emberiség ebben a percben felhagyna minden környezeti tevékenységével, már akkor is késő lenne, ütött az utolsó óránk, pontosabban fogalmazva az emberiségnek csupán percei vannak hátra...

Az utolsó óra megtekinthető a TV GO-n.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: twitter, wordpress, youtube

Kategóriák: Dokumentumfilm Romantikus Vígjáték

Filmek Neked!

Excsajok szelleme

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2009)

Cirmos Karácsony

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi film (2014)