Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nem könnyű elveszíteni a szüzességet

Nem könnyű elveszíteni a szüzességet

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 06. 04., 16:46

Kijött egy előzetes a kamaszlányok útkereséséről szóló, Very Good Girls című filmhez, amelyben Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene, Öld meg kedveseid) és Dakota Fanning (Alkonyat-filmek) egyszerre igyekszik elveszíteni a szüzességét.

A történet szerint a két jó barátnő a főiskola előtti utolsó nyári szünetben ugyanabba az elsőre fagyi árus fiúnak kinéző, valójában azonban roppant tehetséges street art művészbe szeret bele, aminek meglesznek a következményei, és a hajtépés sem sokat várat magára. A Sundance filmfesztiválon debütált filmnek, a bugyuta sztori ellenére kellemes függetlenfilmes hangulata van, és a tehetséges Elizabeth Olsent is szívesen nézzük.

A Very Good Girls rendezője a hatvannyolc éves Naomi Foner, akinek ez az első filmje, Dakota Fanning pedig a Most jó című dráma után másodszor játszik olyan fiatal lányt, aki a szüzessége elvesztését tűzi ki célként. Az előzetes valódi meglepetése azonban a tinédzserlány anyját alakító Demi Moore, aki határozottan üdítő a végre korának megfelelő szerepben. A Very Good Girls idén júliusban kerül az amerikai mozikba.

(Via: The playlist)

Filmek Neked!

Nevem Sam

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2001)

A vámpírok szaga: Alkonyat teljes sötétségben

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Alkonyat - Hajnalhasadás I. rész

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2011)

Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2012)