Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Érdekességek a Suicide Squad forgatásáról

  • TV GO
  • 2016. 12. 02., 15:10

Pár nap és a TV GO-ra is befutnak a világ kedvenc bűnözői vagyis az Öngyilkos osztag. Az emlékek felfrissítése érdekében összeszedtünk pár pletykát a forgatásról.

1. A filmet 2015 júniusától forgatták Torontóban „Bravo 14” fedőnéven.

2. Rick Flag szerepére eredetileg Tom Hardyt választották, de ő az A visszatérő forgatása miatt lemondta. Joker szerepére pedig legelőször Ryan Goslingot nézték ki, de a színész állítólag visszautasította a szerepet, mert nem akarta több filmre szóló szerződéssel lekötni magát.

3. A filmben látható John F. Ostrander Federal Building névadója Suicide Squad alkotója John Ostrander.

4. A Joker autó, a Jokermobile, egy testreszabott Infiniti G35 Vaydor.

via GIPHY

5. A helikpoteres jelenetet vették fel legutoljára, hogy ha esetleg valamelyik színész megsérül, ne csússzon a forgatás.

6. Jared Leto nagyon komolyan vette a felkészülést. Egyrészt nem nézte meg Heath Ledger alakítását az A sötét lovagban, nehogy önkéntelenül is átvegye onnan a karaktert. Helyette a képregény segítségével építette fel saját Joker-változatát. Ennek része volt az is, hogy a tökéletes Joker-nevetés érdekében New York és Toronto utcáin kísérletezett, melyik nevetéstől érzik magukat a legkényelmetlenebbül az emberek.

Happy Halloween from #SuicideSquad.

Suicide Squad (@suicidesquadmovie) által közzétett videó,

7. Jared Leto annyira átszellemült a forgatás alatt, hogy a jelenetek között is karakterben maradt. Még Joker-es ajándékokat is küldött társainak a szünetekben: többek között patkányt Margot Robbie-nak, golyót Will Smith-nek vagy egy halott disznót a stábnak. Scott Eastwood később azt nyilatkozta, hogy Leto időnként a frászt hozta rá, míg Will Smith félig viccesen megemlítette, hogy ő valójában még soha nem találkozott az igazi Letoval.

via GIPHY

8. Will Smith se vette félvállról a felkészülést: leborotválta a fejét és sok időt töltött a Navy Seals és Army Rangers kiképzésein. Itt tanult meg Glock 9mm-est és AR-15 puskát használni. Kiderült, hogy Smith gyorsan tanul és különösen a távolsági lövésekben kimondottan jó.

via GIPHY

9. A stáb egy része magára tetováltatta emlékül a „SKWAD” feliratot. Ráadásul néhányuknak Margot Robbie vagy Will Smith varrta fel. Példálul Joel Kinnamannak Will Smith.

10. Suicide Squad - Öngyilkos osztag és exkluzív videók a kulisszák mögül hamarosan a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Europress / Jamie McCarthy - Getty Images , Forrás: IMDB.com

Filmek Neked!

A sötét lovag

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2008)

Batman: Gyilkos tréfa

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációsfilm (2016)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)