Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 129.

  • TV GO
  • 2016. 12. 05., 09:30
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Több Múmiát hozott a hétvége

Mély tanulságokat vonhatunk le a Tom Cruise nevével fémjelzett Múmia vadonatúj előzeteséből. Kedves olvasó! Kérlek fogadd meg a TV GO egyik legfontosabb tanácsát: frissen kiásott, feltehetően elátkozott, de alaphangon sötét misztikumban áztatott szarkofággal soha, de SOHA ne szállj fel a repülőre! Miért, mi baj lehet belőle? – merül fel a kérdés joggal. Mert egy több ezeréves átok még utazómagasságban is utolér! Ha pedig túléled a rád szabott ősi bosszúcsapást, nos úgy kellemetlen élmény lesz szembesülnöd az általad okozott zűrzavar következményeivel. Londonban pedig sok rosszallóra számíthatsz majd.

Vaina újfent erős hétvégét produkált

Az előző héten is a Vaiana című Disney-animáció nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét 28,4 millió dolláros jegyárbevétellel, így a múlt hetivel együtt már 119,9 milliót keresett. Az egyetlen jelentősebb bemutató A démon arca volt, mely azonban erősen elmaradt a várt 4-5 millió dolláros nyitó hétvégi eredménytől, csak 2,6 millió értékben váltottak rá jegyet a nézők. Még szerényebb eredmény hozott a másik debütáló alkotás, a Freestyle Releasing Believe című karácsonyi drámája, 639 filmszínházban 602 ezer dollárrért vettek rá jegyet. A toplista második helyét megtartotta a Legendás állatok és megfigyelésük című, a Harry Potter-univerzum világából született fantáziafilm, mely most 18,5 milliót hozott, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele 183,5 millió dollárra nőtt.

via GIPHY

Szikla a legkeményebb játékos

Dwayne Johnson becsekkolt a Jumanji forgatásáról. A filmben egyfajta avatarként működő Szikláról egy rakat fotó jelent meg. Hol verekszik, hol pedig elszántan bámul bele a kamerába, de egy kis őserdei lazaság is belefért. Szemlátomást mintha egy kicsit fogyott volna, de ez már csak olyan kukacoskodó észrevétel. A Jumanji Chris Van Allsburg 1985-ös könyvén alapul, amit azóta rajzfilmsorozat formájában is láthattunk. Filmünket 2017 decemberében mutatják majd be.

Forrás: comingsoon.net

Zsivány-Leak a világsajtóból

Szerencsés újságírók egy csoportja 28 percet tölthetett el a Zsivány egyes világában, aminek köszönhetően egyre több információt kerül napvilágra. Minimalizálva a spolierezés eshetőségét, csak nagyon szűkszavúan a beszámolókból:
- már a főcímtől el fogunk olvadni
- Dokumentumokat fognak elcsórni, mint egy kozmikus Aladdin
- Mindenki a saját otthonából indul, értsd: bolygójáról
- K2-SO szerethető
Egyelőre ennyi, folytatás élesben december 15-től a mozikban

Forrás: Variety, Comingsoon,MTI,indiwire

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Zacc nélkül