Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A TV GO heti ajánlójának sztárjai: Johnny Depp, Anthony Hopkins és Rozsdás

  • TV GO
  • 2016. 12. 06., 08:00
  • Animáció, Dráma, Vígjáték

Heti ajánlónkban egy furcsa romantikus vígjátékot, egy misztikus thrillert és egy szokatlan tematikájú animációt ajánlunk neked.

Benny és Joon (amerikai romantikus vígjáték, 1993, 12+)

Szüleik elvesztése után Benny és Joon egymásra maradnak, életüket a lány labilis elmeállapota határozza meg. Joon csinos és kellemes jelenség, azonban szélsőséges kilengései miatt kórházi kezelésre szorul, amivel bátyja nem akar szembesülni, ezért mindent félretéve húga kezelésére összpontosít. Egy baráti kártyázás során elbukja a tétet, így be kell fogadnia Samet (Johnny Depp), aki szintén érdekes szokásaiban találja meg önmagát. Van, mikor egy fa tetején gubbaszt, máskor Buster Keaton és Charlie Chaplin szerepeit ölti magára. Joon és Sam hamar egymásra találnak, amit Benny nem néz túl jó szemmel, ezért a szökés mellett döntenek. Az utazás azonban rosszul sül el, és a lány a pszichiátrián köt ki. A váratlan helyzetben Benny és Sam furcsa szövetségre lép.

Illusztráció: pinterest

Benny és Joon – egy különleges szerelmi dráma a 90-es évekből a TV GO-n

A rítus (amerikai misztikus thriller, 2011, 16+)

Az ördögűzés rítusának misztikus mibenléte már sokakat ösztökélt filmes produktumok elkészítésre – ugye emlékszel még a nyáron bemutatott és kétes népszerűségnek örvendő Outcast című sorozatra? Választott filmünkben minden megtalálható, amit a műfaj megkövetel. Vatikáni környezet, tapasztalt és a fiatal, de kételkedő pap találkozása, váratlan kihívás, amire a jól bevált rózsavíz már nem elég. A sötét erők elkergetéséhez összefogásra, emberfeletti kitartásra és az új iránti nyitottságra lesz szükség.

Sir Anthony Hopkins egy misztikus hadjáratban – A rítus megtekinthető a TV GO-n

A karácsony, ami majdnem elmaradt (amerikai animációs film, 2006, MoziKlub)

És végezetül itt van ez a rajzfilm, amiről ha nem tudnám, hogy amerikai, kapásból csatoltam volna az elvont skandináv történetek listájához. A szokatlan sztori a Télapó szánhúzójáról, Rozsdásról szól, aki a rénszarvasok körében kevésbé tapasztalt kapuzárási pánikban szenved. Elszökvén a kötelékből a városba menekül, ahol megértő társak társaságában - értsd: húsvéti nyuszi, hálaadásnapi pulyka(!) -önvigasztaló terápiába kezd. Eközben a Télapó gyerekviselkedés-értékelője beadja az unalmast, így eddig még nem tapasztalt pánik tör ki az ajándékpostázás ügyében. Rozsdás, szükségünk van rád!

Illusztráció: YouTube

A karácsony, ami majdnem elmaradt történetét MoziKlub csomagunkkal érheted el

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: horrornews, youtube, pinterest

Kategóriák: Animáció Dráma Vígjáték

Filmek Neked!

A rítus

Színes, magyarul beszélő, amerikai misztikus thriller (2011)

A karácsony, ami majdnem elmaradt

Amerikai animációs film (2006)