Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Verdák a pályán

  • TV GO
  • 2016. 12. 11., 11:43

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

A Disney stúdió szinte minden korosztálynak és mindenféle érdeklődési körrel rendelkező gyereknek, fiatalnak és felnőttnek egyaránt próbált kedvezni valószínűleg, amikor a Verdákat, a különféle roncs- és versenyautóból – később repülőgépekkel kibővített – járműparkját bevitte a mozikba. Azért is jó, hogy éppen most került elő a 2006-os és annak 2011-es folytatása, mert épphogy véget ért a 2016-os Forma-1 Nagydíj, így valószínűleg még mindenkiben megvan a kellő lendület a motorsport szerelmeseinek körében.

Forrás: Disney Media Distribution

A lassan trilógiává érő animációs sorozat főszereplőjének egyetlen nagy álma van: mindenáron el akarja hódítani a Szelep Kupát, ám ehhez először el kell jutnia a kaliforniai világbajnokság helyszínére. Útja a csendes, sokszor alvónak tűnő Route 66-on vezet, a versenyre igyekezve viszont megáll a kis idilli falucskában, Kipufogó-fürdőben. A fiatal és versenyszellemben sem szűkölködő sportkocsi itt nem csupán egy újabb reményhez jut a céljához futó göröngyös úton, hanem bizony sok új barátra is talál, de a szerelem első fuvallata is megérinti. A kisváros lakói egytől egyig azért fognak össze, hogy az átutazóból lett új lakos elérhesse a hőn áhított célt: eljuthasson a nagy megmérettetésre.

Forrás: Disney Media Distribution

Verdák 2 (2011)

A Szelep Kupa új sebesség-fenomén történetének folytatásban ismét barátai körében látható, és az újabb kalandjai most sem múlhatnak el egy még nagyobb cél elérése nélkül: Villám McQueen és Matuka most azért lép színre barátaival, hogy a világ első Földgolyó Futamán megmutathassa, hogy a sportkocsi igenis méltó a világ minden idők leggyorsabb kocsijának címére. De a világ most mutatja meg igazán, milyen intrikus, izgalmas és ugyanakkor komikus tud lenni, ha valaki a világ meghódítására készül csupán egy útlevéllel a csomagtartójukban.

Verdák 3 (várhatóan 2017 júniusa)

Miután már sok sikert magáénak tudhat a versenyautóként is elegáns helyen álló sportkocsi, hirtelen kilökik abból a sportból, melyet igazán szeret. Ahhoz viszont visszatérhessen, egy lelkes fiatal és a csodálatos Hudson Hornet segítségére kell hagyatkozzon, akik ihletet adnak a folytatáshoz, de nyilván pár váratlan trükköt is be kell vetnie a Szelep Kupa újabb, most még nagyobb porondján… Az első trailer már elkészült a filmből…

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - VERDÁK ÉS MÁS KLASSZIKUSOK:

- Verdák
- Verdák 2.
- Friss hírek érkeztek a Verdák 3. részéről

- Disney-mesedélután a TV GO-n – Tarzan kalandjai
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Aladdin történetei
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Alice Csodaországban
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Macskarisztokraták
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Egy bogár élete
- Disney-mesedélután a TV GO-n – Dumbó

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)