Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csak most, csak nektek: Exkluzív videók az Öngyilkos osztag kulisszái mögül!

  • TV GO
  • 2016. 12. 06., 14:00

Szeretheted, de akár még utálhatod is a Suicide Squad - Öngyilkos osztagot, egy valamit azonban el kell ismerj: vitathatatlan tény, hogy elképesztő mennyiségű munka van mögötte. És mi meg is mutatjuk neked, mennyi!

Több tucat ember, beleértve a színészeket is, heteken át mással sem törődtek, csak annak a világnak a megteremtésével, amiben egy csapat szerethetően szociopata képregényhős hús-vér valósággá válik arra a két órára, amiben szórakoztatni hívatottak minket. Ez pedig egyáltalán nem kevés meló. Sőt, lenyűgöző teljesítmény.

Legyen szó akár az akciójelentek koreográfiáinak megtervezéséről és betanításáról vagy a sminkesek emberfeletti teljeseítményéről. De hozhatnánk példának Jared Leto átlényegülését Jokerré, vagy Margot Robbie-t, akit bármiben szívesen látunk. És azt tudtátok, hogy a Will Smith által játszott Deadshot csuklópisztolyai valóságosak? Naná, hogy nem, mert még nem néztétek meg azokat az exkluzív videókat, amiket a Warner Bros. bocsátott a TV GO rendelkezésére! Ezt a hiányosságot most nagyon gyorsan pótolhatjátok nekünk köszönhetően, utána pedig tessék megnézni magát a filmet is.

Igaz, hogy a most következő videók angol nyelven szólalnak meg, de ez ne vegye el senki kedvét a megnézésüktől, mivel sokszor a látvány is elég a megértésükhöz.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Érdekességek a Suicide Squad forgatásáról

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Warner Bros.