Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csak most, csak nektek: Exkluzív videók az Öngyilkos osztag kulisszái mögül!

  • TV GO
  • 2016. 12. 06., 14:00

Szeretheted, de akár még utálhatod is a Suicide Squad - Öngyilkos osztagot, egy valamit azonban el kell ismerj: vitathatatlan tény, hogy elképesztő mennyiségű munka van mögötte. És mi meg is mutatjuk neked, mennyi!

Több tucat ember, beleértve a színészeket is, heteken át mással sem törődtek, csak annak a világnak a megteremtésével, amiben egy csapat szerethetően szociopata képregényhős hús-vér valósággá válik arra a két órára, amiben szórakoztatni hívatottak minket. Ez pedig egyáltalán nem kevés meló. Sőt, lenyűgöző teljesítmény.

Legyen szó akár az akciójelentek koreográfiáinak megtervezéséről és betanításáról vagy a sminkesek emberfeletti teljeseítményéről. De hozhatnánk példának Jared Leto átlényegülését Jokerré, vagy Margot Robbie-t, akit bármiben szívesen látunk. És azt tudtátok, hogy a Will Smith által játszott Deadshot csuklópisztolyai valóságosak? Naná, hogy nem, mert még nem néztétek meg azokat az exkluzív videókat, amiket a Warner Bros. bocsátott a TV GO rendelkezésére! Ezt a hiányosságot most nagyon gyorsan pótolhatjátok nekünk köszönhetően, utána pedig tessék megnézni magát a filmet is.

Igaz, hogy a most következő videók angol nyelven szólalnak meg, de ez ne vegye el senki kedvét a megnézésüktől, mivel sokszor a látvány is elég a megértésükhöz.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Érdekességek a Suicide Squad forgatásáról

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Warner Bros.

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Ízek, imák, szerelmek

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2010)

Ne szórakozz Zohannal

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2008)

Gyilkos ösztön

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2015)