Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Még mindig kedvenceink a Kis kedvencek – és azok is maradnak…

  • TV GO
  • 2016. 12. 07., 12:42

Megfigyeltük, a Disney-nek és a Pixar-nak mintha bizonyos időközönként lennének nagy húzásai, amiből szerencsére idénre is tartogattak egy-két filmet. Mondjuk, az elsőre meglepő volt, hogy miért korhatáros a cuki háziállataink hétköznapjait bemutató film. Rájöttünk…

A kis kedvencek titkos életének sikerült egy olyan témát megtalálnia, amit eddig igazából nem is nagyon feszegetett senki sem, mégis mindenki kíváncsi lett volna rá: valljuk be, mindannyian abban reménykedtünk eddig, hogy kutyánk / macskánk / madarunk / nyulunk egy tündéri kis teremtés, aki – amíg mi nem vagyunk otthon – csupán a hasát süttetve vagy egy sarokba gubódzva szundikál naphosszat, hogy aztán este minket nyüstölhessen… Nyilván, legnagyobb örömünkre.

Csakhogy ebben az esetben egy animációs filmnek se füle, se farka nem lett volna. Ha csak nincs az az állandó kérdés a gazdák fejében, hogy „mit fog szólni a macskám, ha egy kutyám is lenne mellette”. Merthogy másodebnek nem jó lenni, és ez talán a mi, emberi életünkben is igaz, és tulajdonképpen minden kalamajka ebből származik: Max, a kedvenc házieb egy „testvért” kap Luke személyében, így az ellenszenv az első pillanattól már biztosított ellene. Max ennek köszönhetően kerül bajba, és találkozik hamarosan Hópihével, a kissé anarchista és embergyűlölő állatsereg fejével, akiről nem is olyan régen kiderült számunkra, hogy már kicsiként sem volt olyan jóság és szeretetreméltó, mint amilyennek első látásra mutatja magát. Szóval, ezért a hatos karika…

Forrás: ©Universal/Courtesy Everett Col/REX/Shutterstock

Ami ebben a filmben és a felvezetőjében megfogott, hogy a mozi első pár percében szinte egy-az-egyben ugyanazt látjuk, mint a trailerekben, ám várakozásoknak megfelelően közel sem lőtték le a poénokat és szerelmi szálakat. Az animációs filmek szempontjából vett állati év részének mondható filmben néhány, felnőtteknek szánt utalás is meglapul a Van, aki forrón szereti-ből, egy Hitchcock-filmből, de még egy Alien-idézet is feltűnik. Hogy melyek ezek?

A TV GO-n már elérhető kasszasikerből kiderül…

Forrás: ©Universal/Courtesy Everett Col/REX/Shutterstock

Egy dolog viszont már most biztos, hogy csak 2018-ig kell várnunk a következő részre, merthogy már ennek premierje is szinte biztos két év múlva. Ja, meg az, hogy ne felejtsük el megsimogatni saját kedvencünket esténként, hazaérésünket követően: „Szervusz Max, ma is biztosan jó kutya voltál”…

KIS KEDVENCEINK MÁR A TV GO-N IS:
- A kis kedvencek titkos élete
- Amit eddig biztosan nem tudtál kis kedvenceidről...
- Mozimustra – Heti mozipremierek (31. hét)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: REX/Shutterstock

Filmek Neked!

A kis kedvencek titkos élete

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2016)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)