Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Spíler – Gengszter rock Londonból

  • TV GO
  • 2016. 12. 08., 08:00

Guy Ritchie akcióvilágában a mindmáig vonzó nagyváros csupa mókás rosszfiú otthona.

London a nyugati világ csillámporos ígérete, ahol mindenki megtalálja a maga számítását. Olyan jó ebben a hitben élni és nagy mosollyal az arcunkon olvasgatni az odakint szerencsét próbáló kalandorok álmodni se mert sikertörténeteit! Ez a motiváló környezet nem csupán nekik, de a lehetőségekben aranybányát látó rosszfiúknak is minőségi táptalajt biztosít a kibontakozásra.

Az újonnan összeállt bandák nem tisztelik a helybéli bűnözők hagyományait és a gyors meggazdagodás reményében sorra rúgják fel az alvilág íratlan szabályait. A felfutó feszültségek kritikus szakaszában hibáznak az oroszok, és pikk-pakk elvesztenek néhány millió dollárt. Mint a kukoricára éhező balatoni sneci, úgy vetné rá magát mindenki a potya bőrönd tartalmára.

A filmet sokan kritizálták, mondván, hogy Guy Ritchie nem igazán erőltette meg magát és a már korábban félig ellőtt ötleteiből gyurmázta össze a művész nagy visszatérését ígérő mozit. Az első vetítés után 8 évvel ezek a kritikák már nem befolyásolhatják a néző örömét, amit az alábbiak biztosítanak:

- jól eltalált, vicces becenévvel felvértezett, jellegzetes karakterek (focirajongók, figyelem!)
- szépen felépített helyzetkomikumok, könnyed humor
- kreatív képi megoldások, jól átgondolt zenei kíséret (pl.: The Subways – Rock ’n Roll Queen)
- a film végig hozza, amit egy jó akciófilmtől elvárunk
- bónuszként szeretném felhívni az apró részletek kutatóinak figyelmét, hogy a filmben fellelhető egy-egy Ritchie magánéletére kihivatkozó elem is.

Spíler – A TV GO-n Bemutatkozik a londoni gengszter élet egy másik oldala

Guy Ritchie a TV GO-n:
- Sherlock Holmes
- Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: deviantart

Filmek Neked!

Sherlock Holmes

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német-angol akciófilm (2009)

Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2011)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)