Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Négy karácsony - Odaleszel ezért a tűlevélmentes romantikus történettől!

  • TV GO
  • 2016. 12. 17., 15:00

Évek óta rettegés tölt el, ha karácsonyi filmekről van szó körülöttem. És akkor még nem beszéltem azokról a kínokról, amit egy-egy típustörténet megtekintésekor élek át. Na végre! A TV GO-n végre megtaláltam a különc nagyvárosiak tökéletes ünnepi történetét! Karácsonyi kutyák, szerencsétlen télapók és SZÁN(haha)almas családi vergődések helyett egy formabontó 21. századi történetet ajánlunk minden kedves nézőnk figyelmébe!

Kate (Reese Witherspoon) és Brad (Vince Vaughn) gyűlölik a karácsonyt, mégis egy ilyen bulin ismerkednek össze. De még hogy! Szerintem a legvadabb szingli álmok öltenek testet, ahogyan felismerik egymásban a tökéletes passzolás varázsát. A szokatlan párost formabontó életfelfogása teszi csak igazán különlegessé, ugyanis nem akarnak családot alapítani, gyermekvállalásról pedig még csak hallani sem akarnak.

A naptár azonban őket sem kíméli, így míg a világ a karácsonyi ünnepekre készül, addig ők a tökéletes menekülés alternatíváját választják. A családi meghívások illedelmes visszautasítása után azonban lebuknak, így kénytelenek lesznek elvált szüleik bagázsához ellátogatni. Igen, mindketten elvált szülők gyermekei, talán innen eredeztethető különc életük.

Illusztráció: twitter

Nem győzöm dícsérni az alkotók ötletességét, ahogyan felépítették ennek a két szokatlan figurának a kapcsolatát! Szerencsére nyálból csak épp annyi jut, hogy könnyedén átcsússzanjunk a következő fejezetbe, a dráma nincs túllihegve és ami külön plusz pont, hogy a film nincs elnyújtva. 98 perc játékidő? Tökéletes.

A családlátogatásoknál simán elvérezhetne az egész, mivel azonban a kritikusok által kínosként (annyira nem is azok) titulált elemek inkább a karakterek jellemfejlődését segítik, így ezekkel nem érdemes foglalkozni, élvezni kell a mesét, mert a végkifejlet, még ha "sablonos" is, kreatívan lett megvalósítva.

Négy karácsony a TV GO-n – egy kiemelkedő ünnepi történet szokatlan figurákról mindenkinek

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: twitter

Filmek Neked!

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)