Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 137.

  • TV GO
  • 2016. 12. 15., 09:39
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Végre traileren a Dunkirk

A Warner Bros. egy korai karácsonyi ajándékkal kedveskedett nekünk. Ami nem más, mint a Dunkirk trailere. És tényleg nem akarok elfogult lenni, de annyira jónak tűnik, hogy simán a fa alá tenném. Ahogy azt már több ízben is leírtuk, a Christopher Nolan által jegyzett második világháborús film története a dunkerque-i csata néven elhíresült eseményeket dolgozza fel, mikoris a háború kezdeti szakaszában a francia-brit szövetséges csapatok a La Manche csatorna partjára szorultak vissza az őket folyamatos nyomás alatt tartó német csapatok elől. A véres kelepcévé változó, egyébként festői francia táj pedig pont úgy elevenedik meg a trailerben, ahogy azt elképzeljük. De nem csak maga a trailer, ami érkezett a filmből, hanem ide kattintva elérhettek egy nagy csomó képet is. A Dunkirk 2017. július 21-én startol az USA-ban, nem kisebb nevekkel, mint: Tom Hardy, Kenneth Branagh, Mark Rylance, Cillian Murphy, Aneurin Barnard, James D’Arcy, Jack Lowden, Barry Keoghan, Tom Glynn-Carney, Harry Styles. Trailer ITT.

Gru, Lucy és a Minyonok is visszatérnek - jövőre

... de már most megérkezett az első traliere a Despicable Me 3-nak. Az animációs film folytatásában egy új gazemberrel,
Balthazar Bratt is találkozhatnak a rajongók: Bratt igazából egy '80-as évekbeni gyereksztár, akinek törölték a műsorát, miután beütött a pubertás nála, így bosszúból a világuralomra akar törni. Az animációs filmet június 30-tól láthatjuk a mozikban leghamarabb Kyle Balda és Pierre Coffin rendezésében.

Új nevet kapott a Pacific Rim és a Godzilla

Eddig ugye úgy tudtuk, hogy a John Boyega-t és Idris Elba-t szerepeltető óriásrobotos mókának Pacific Rim: Maelstorm lesz a címe. Csakhogy mégsem, ugyanis a pontos cím: Pacific Rim: Uprising lesz. Nem mintha ennek lenne valami jelentősége ránk nézve, mivel úgyis mindenki Pacific Rim 2-nek fogja hívni a filmet, kivéve természetesen a filmet promótáló marketingeseket. Azonban az óriásszörnyes filmek alfája is új névvel gazdagodott, ami így egyúttal egy főhajtás az 1956-os Godzilla, King of Monsters! előtt. Szóval, az új Godzilla-mozi neve mostantól: Godzilla: King of Monsters.

Warner Bros.

Traileren a sorozatosított Elrabolva

Az NBC új sorozatának beharangozója alapján senki ne számítson az eredeti filmek újra feldolgozására, ugyanis ez egy eredetsztori. Pontosan, azt fogjuk látni, hogyan lett a filmekben Liam Neesen által alakított, a sorozatban Clive Standen által játszott Bryan Mills az a megállíthatatlan gyilkológép, akinek valamiért mindig elrabolják valamelyik rokonát. A beharangozó egyébként kifejezetten meglepő, mert egyből azzal nyitunk, hogy miközben Mills meghiúsít egy vonatrablást, az akció közben meghal a lánya. A sorozat elkészítésében közreműködött Luc Besson is, aki társírója volt a 2008-as első Elrabolvának, valamint Alexander Cary, aki pedig a Homelanden dolgozott korábban. Trailer ITT.

Mozizás a Fehér Házban Michelle Obamával

Az amerikai First Lady, Michelle Obama lesz a Fox stúdió Fehér Házbeli vetítésének házasszonya, melyen a Hidden Figures című filmet fogják bemutatni. A mozi a NASA egykori matematikusnőiről szól, akiknek kulcsszerepe volt John Glenn 1962-es földkörüli utazásának előkészítésében és az amerikaiak űrprogramjainak elindításában. A filmet Theodore Melfi rendezi Margot Lee Shetterly könyve alapján, és olyan színészek játszanak majd a január 6-a körül debütáló filmben, mint például Taraji P. Henson, Octavia Spencer vagy éppen Janelle Monae, de Kevin Costner is felbukkan majd a vásznon, melynek zenei munkálatain Pharrell Williams és Hans Zimmer dolgozott.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Warner Bros.

Kategóriák: Zacc nélkül