Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A 2017-es lehet végre a DC éve

  • TV GO
  • 2016. 12. 15., 14:30

Lássuk mivel óhajtja a DC elrabolni a képregényhősök szerelmeseinek, és úgy általában véve a filmbolondok szívét.

Tudom, hogy túlzónak hat a cím, de hát egy címnek figyelemfelkeltőnek kell lenni, és így a poszt-igazság korában még az is belefér, hogy előre vízionáljuk a Marvel trónfosztást a DC-től. Ráadásul azt sem mondhatjuk a fenti kijelentés teljesen alaptalan lenne. Mert bár a Marvel egyből négy filmmel is megrohamozza a mozikat, ezek közül igazán csak a Logan tűnik kifejezetten eredetinek. A Spiderdman már a sokadik próbálkozás, hogy elhitessék velünk, hogy a sugársérült akcióhős menő. A Thor és a Galaxis őrzői pedig, akármennyire is szeretem őket mindössze csak folytatások, túl sok újdonsággal feltehetően nem szolgálnak majd.

De mi a helyzet a DC-vel?

Wonder Woman

Az első tisztán női főszereplős akcióhősfilm. Amit ráadásul egy nő, Patty Jenkins rendez. Tudom, hogy ez egy jól behatárolható rétegnél egyből ki is vágja a biztosítékot és már-már hajlamos lenne egy olyan hisztirohamba kezdeni, mint a női Szellemírtók esetében. De könyörgőm, ne!

Warner Bros.

Előszőr is az amazon hercegnő igenis megérdemel egy önálló filmet, mivel iszonyat érdekes karakter, és ha valakinek el kell kezdenie a női szuperhősfilmek sorát akkor az ő. És egyébként is ki ne szeretné látni ahogy a Gal Gadot által játszott félisten hősnő birkózik a férfinemmel való első találkozásának sokkjával, mindezt az első világháború vérzivataros eseményei közepette. Persze ez már megint egy eredettörténet, amiből láttunk vagy ezret, de mégiscsak egy új perspektívát kapunk most hozzá a DC-től. És ha csak annyira menő lesz Wonder Woman a saját filmjében, mint a Batman Superman ellenben volt, akkor már igazán rosszul nem járhatunk. Magamrészéről az amazon hercegnőről szóló mozi az egyik legjobban várt képregényfilm a jövő évből.

Justice League

Persze érzem én, hogy ingoványos talaj a DC-hősök önsegélyezőkőrét bemutató filmet Marvel-verőként beharangozni, márcsak Zack Snyder miatt is. Vagyis, hogy pontosítsunk, a Batman Superman ellen után érzett hiányérzetünk miatt. De héj! Legalább nem David Ayer rendezi, nem igaz? És egyébként is a Batman Superman ellen sem volt egy olyan rossz film. Lex Luthor volt borzalmas, mondjuk ő nagyon.

Warner Bros.

Na, de kanyarodjunk vissza a Justice League-re, ami a beharangozók alapján egy sokkal kiegyensúlyozottabb alkotás lesz, mint a fent emlegetett. Ezt támasztják alá a trailerek, amik alapján nagyon jó kis dinamikát sikerült teremteni a szereplők eltérő karakterjegyei köré. Ami azért is fontos, mert egy ilyen filmnek ez a lelke, és mert pont ez hiányzott a Batman Superman ellenből, ahol konkrétan mindenki ugyanazt a depis tinédzsert játszotta, így kétórányi sértődős durcáskodást kaptunk az arcunkba. Azonban a Justice League nem óhajtja megismételni ezt a hibát, kapunk is egy csomó egymástól derekasan eltérő karaktert, úgy mint: Villám (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa), Wonder Woman (Gal Gadot). Persze azért visszatérnek az EMO-fiúk is: Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck) és végül Lex Luthor (Jesse Eisenberg). Ez a díszes társaság fog jól összefogni, hogy legyőzzék a borzalmas nevű Steppenwolfot – már, ha hihetünk a pletykáknak. De igazából lényegtelen, hogy melyik n+1-ik ősgonoszt kell legyőzniük, mert a hangsúly a szereplők közit kémián van, ha azt elszúrják, akkor menthetetlenül kerül egy polcra a Batman Superman ellenel és az Öngyilkos osztaggal. De ha nem, akkor simán 2017 egyik legjobb filmje lesz.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Warner Bros.

Filmek Neked!

Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai akciófilm (2016)

A sötét lovag

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2008)

Batman: Kezdődik

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2005)

Az acélember

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai fantasztikus akciófilm (2013)