Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 138.

  • TV GO
  • 2016. 12. 16., 09:17
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Képeken Pierce Brosnan western sorozata

Az AMC-nek köszönhetünk pár elég jó sorozatot az elmúlt évekből, de mivel a Mad Man és a Breaking Bad is rég véget ért, igazán csak egy húzócíme maradt: a The Walking Dead. Ez egy olyan helyzet, amit a csatorna nem akar sokáig fenntartani. És minden esélye meg is van, hogy egy újabb sikersorozattal térjen vissza, ami nem más, mint a The Son. A Philipp Meyer regényéből készülő western egy texasi iparmágnás, Eli McCullough (Pierce Brosnan) körül forog, aki a nehéz gyermekkora után egy gátlástalan üzletember/bűnöző keverékké nőtte ki magát. A nehéz gyermekkort pedig vegyük szó szerint, ugyanis a kis Eli-t Komancsok nevelték fel, miután az igazi családját lemészárolták. A The Son 2017 tavaszán érkezik.

AMC

Traileren az Arsenal

Ha tehetném, én most csak annyit írnék, hogy pornóbajszos Nicolas Cage. Ez pont elég lenne, amit erről a testvérdrámába oltott thrillerről tudni kell. Max még annyit, hogy a testvérpár másik párja John Cusack, akit én elsőre összetévesztettem Steven Seagallal a videóban. Az Arsenal egyébként az 1993-as Zuhanás a halálbának a folytatása, amiről mindent elmond, hogy IMDb-n 3,7-en áll. Trailer ITT.

Alec Baldwin az öltönyösbaba

A DreamWorks már nagyon készül a 2017-es évre, aminek az egyik bizonyítéka a The Boss Baby. Ez az egyébként kifejezetten kiszámíthatónak és csak mérsékelten viccesnek tűnő animáció, amennyire láttam, eléggé betalált az ismerőseimnek egy jól behatárolható körében. Szóval bukta nem lesz az Alec Baldwin hangján terveket szövögető baba rajzfilmje, az tuti. De a stábban található még Steve Buscemi, Jimmy Kimmel és Lisa Kudrow is. A The Boss Baby 2017. március 31-én debütál az USA-ban. Trailer ITT.

Februárban kezdődik a Han Solo film felvétele

Ha már úgyis az egész világ Star Wars-lázban még, akkor itt van egy jó hír a távoli galaxisból. Szóval az van, hogy februárban megkezdik a második önálló Star Wars film forgatását, ami Han Solo-ról fog szólni. Azonban van egy kicsit szomorúbb is, mert mint kiderült az Episode VIII-ból csak tavasszal láthatunk először anyagokat.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illsuztráció forrása: AMC

Kategóriák: Zacc nélkül