Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Katasztrofális filmes randevúk

Katasztrofális filmes randevúk

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 06. 05., 15:49

Saját anyjával enyelgő Marty McFly, a gyereke osztályfőnökét leteperő apuka, az egyéjszakás kalandon megfogant lány vallomása, és a pszichopata ex-pasi látogatása. Kijött egy klip a They Came Together című romantikus vígjátékhoz, amelyben egy rettenetesen kínos és vicces randin kínlódik Amy Poehler (Városfejlesztési osztály) és Ed Helms (Másnaposok). Ennek örömére összegyűjtöttünk néhány rémesen sikerült filmes randit.

Vissza a jövőbe (1985)

Forrás:AFP

Marty McFly, miután a múltban véletlenül magába bolondítja fiatalkori anyját kénytelen őt elvinni a Tengermélyi varázs bálba, ahol csak nehezen tudja elkerülni, hogy természetellenes helyzetbe kerüljön a felajzott lánnyal. A magát Calvin Kleinnek kiadó fiúnak elég stresszesen alakul az este, mert el kell érnie, hogy leendő apja és anyja egymásba szeressen.

Nem látni és megszeretni (1987)

Forrás: AFP

A még hajjal rendelkező Bruce Willis és a fiatal Kim Basinger főszereplésével készült film tulajdonképpen egy másfél órás rémálom-randevú. Nadia és Walter ezen az estén találkozik először, és egészen konszolidáltan, egy kiállításon indítják az ismerkedést. Attól kezdve azonban, hogy beugrik a nő pszichopata ex-barátja, autós üldözés, letartóztatás és más katasztrófák követik egymást. A helyzetet tovább fokozza, hogy Nadia az alkoholtól kötekedővé és agresszívvá válik.

Felkoppintva (2007)

Forrás:AFP

Judd Apatow vígjátékában Seth Rogen és Katherine Heigl egy fergeteges szexben végződő egyéjszakás kaland után akkor találkozik legközelebb, amikor a lány bejelenti, hogy teherbe esett az ominózus éjszakán. A fiú mit sem sejt a készülő sokkról, ezért kedélyesen mesél lúzer életéről, miközben a lány igyekszik felmérni, hogy mennyire alkalmatlan az apaszerepre. A hírre a lehető legelfogadhatatlanabb módon reagáló Ben és Alison egymás hibáztatásával folytatja a remek vacsorát.

Őrült, dilis szerelem (2011)

Forrás:AFP

Cal (Steve Carell) hirtelen a senki földjén találja magát, amikor a felesége bejelenti, hogy válni akar. A csajozástól teljesen elszokott férfit a szuper szexi nőgyűjtő Jacob (Ryan Gosling) karolja föl, és segíti alkalmi partnerekhez. Cal, amikor meghódítja, majd soha többé nem keresi a csinos és rámenős Kate-et még nem sejti, hogy kisfia osztályfőnökével packázott. A kínos felismerés akkor éri, amikor a szexi és labilis idegzetű tanárnő a gyerek viselkedése miatt berendeli őt és feleségét az iskolába.

They Came Together (2014)

Joel (Paul Rudd) és Molly (Amy Poehler) szerencsés egymásra találásának egy üzleti tranzakció vet véget, amelynek következtében a lány újra a kiábrándító vakrandik világában találja magát. Ebben a klipben azt láthatjuk, ahogy az éppen aktuális fickó (Ed Helms) többféleképpen is kifejti, hogy miért tartja elfogadhatatlannak a fikciós irodalmat, hiszen „az nem is a valóság, akkor meg minek írni róla”. A lány érvei ebben a közegben érthető módon hamar elfogynak, és már csak a menekülésben tud gondolkodni.

Filmek Neked!

Ananász expressz

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2008)

Red 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióvígjáték - (2013)

Ilyen az élet

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Lepattintva

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2008)