Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hollywoodi szemfényvesztés – A Szem

  • TV GO
  • 2016. 12. 27., 07:44

Csak a művészmozik parkettaréseiben élő, szimatszatyros, garbót zakóval viselő entitások gondolhatják komolyan, hogy a remake intézménye az ördög találmánya lenne.

Ezernyi példát tudnánk hozni arra, mikor a sátáni Hollywood az eredeti műveknél jóval meggyőzőbb végeredményt kreált azok átdolgozásával. És természetesen mindezek ellenkezőjére is. A 2008-as Szem esetében – a továbbiakban The Eye – azonban nem példálózhatunk a feldolgozóipar áldásos tevékenységével. A hongkongi Szem – a továbbiakban Gin Gwai – a 2002-es év egyik legjobb parafilmje volt, és nem elsősorban azért, mert képes volt hatásosan ijesztegetni. Ezt a titulust sokkal inkább köszönhette sajátosan nyomasztó atmoszférájának, melynek megteremtése voltaképpen a legnagyobb kihívás egy horrorban utazó rendező számára.

Forrás: YouTube

Nos, és ez az, ami a Jessica Alba főszereplésével készült remake-ből teljes egészében hiányzik. Ezt pedig mi mással is lehetne jobban szemléltetni, mint az ominózus liftes jelenettel, mikor is a nem annyira élő entitások által gyötört lányka mögött váratlanul feltűnik egy rossz bőrben lévő, lebegő bácsi. Míg az eredeti képsoroknak bérelt helye van minden idők legemlékezetesebb horrorjelenetei között, addig a The Eye ugyanezen két perce legfeljebb a Sikoly-filmek parafaktorával vetekszik. A főszereplő egyébiránt utóbbi alkotásban is egy vak hegedűművész, aki egy műtétnek köszönhetően visszanyeri szeme világát. Csakhogy ezzel egy időben olyan jelenségeket is érzékel, melyeket a legkevésbé sem szeretne. Idővel az összeomlás szélére kerül, pedig víziói köszönőviszonyban sincsenek hongkongi alteregójának hat évvel korábbi látomásaival.

Forrás: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A Szem

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2008)

A rítus

Színes, magyarul beszélő, amerikai misztikus thriller (2011)

Démonok között

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2013)

Üldözés

Színes, magyarul beszélő,amerikai thriller (2011)