Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

2016-ban is a legjobb filmeket válogattuk össze neked! – A TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2016. 12. 28., 12:30

2016 utolsó TV GO ajánlójában összeválogattuk neked kínálatunkból az utóbbi hónapok legérdekesebb filmjeit - a szerkesztők ajánlásával.

Hajsza a győzelemért (amerikai-német életrajzi dráma, 2013)

Miután Nico Rosberg megnyerte a 2016-os Forma-1-es idényt, majd váratlanul visszavonult. Jó 40 évvel ezelőtt James Hunt is úgy érezte, hogy számára egyetlen világbajnoki cím is elég lesz az örök boldogsághoz. Más idők jártak akkoriban, a legendás play boy megfontolt döntések helyett a szemfényvesztő és önpusztító életmódot választotta, ráadásul a szerencse is elkerülte, így néhány kudarcokkal teli év után szépen csendben elköszönt a királyi kategóriától.

A 40 évvel ezelőtti James Hunt (Chris Hemsworth) - Niki Lauda (Daniel Brühl) párharcot feldolgozó életrajzi drámát világszerte pozitív kritikákkal illették. Izgalmas történetvezetés, látványos jelenetek sokasága és töménytelen mennyiségű dráma várja a férfias izgalmak után éhező nézőket.

A Hajsza a győzelemért a meglehetősen paprikás hangulatú 1976-os évadot dolgozza fel a két bajnokesélyes történetén keresztül.

Foto: Europress / Juan Naharro Gimenez - Getty images

Jason Bourne a TV GO-ra költözött!

Jason Bourne nyár óta a TV GO filmkínálatában rejtőzködik. Upsz, remélem ez a hír most elkerüli az őt üldőzők figyelmét. Az utóbbi évtized egyik legnépszerűbb akció-thriller teljes története filmes kínálatunkban továbbra is elérhető.

Szerelmi tanácsok a TV GO-n

Kínálatunk összeállításakor a romantikus filmek szerelmeseire is gondoltunk. Hogyan legyünk szinglik? Hogyan szakítsunk kegyetlenül? Szinte valamennyi érzelmi kérdésre van egy jó válaszunk! Az Excsajok szelleme egy éretlen férfi lélek kalandjait mutatja be. Szakítás után szeretjük azt hinni, hogy az elhagyott illetőt örökre ki tudjuk törölni magunkból, ami azért nem egészen igaz. Connor Mead (Matthew McConaughey) is azok táborát erősíti, akik szerint egy hangos viszlát után minden el van intézve. Az el nem végzett lelki munka idővel benyújtja a számlát és kegyetlenül ráront a sármos skalpvadászra. Öccse esküvőjének hétvégéjén látogatást tesz nála Wayne bácsi szelleme (Michael Douglas), aki rávilágít hősünk jellembeli gondjaira. Connor ekkor még nem tudta, hogy az igazi lidércnyomás még csak most veszi kezdetét! A családi hétvége során sorra bukkannak fel a csúfosan elbukott kapcsolatok emlékei, a volt barátnők „kísértetei”.

Illusztráció: fanpop

TV GO a tudomány szolgálatában!

2016-ban számos új természet- és dokumentumfilmmel bővült online videótékánk kínálata. Megismerkedhettünk a budapesti vadon lakóival, megvizsgáltuk hogyan éldegélnek a szavanna legkeményebb gengszterei, valamint megannyi csodás képen keresztül gyönyörködhettünk a természet apró csodáiban.

Egyenesen a Plútóról: Az első találkozás (Amerikai dokumentumfilm, 2015)

Tudtad, hogy a Plútót 1930-ban egy mindenféle össze nem illő alkatrészből összeeszkábált távcsővel fedezték fel? (Igen, mától kezdve egy kicsit jobban hiszek McGyverben.) 75 évvel a szenzációs teljesítményt követően fellőtték a Nasa üdvöskéjét, a New Horizons űrszondát, ami 10 évnyi őrületes utazás után megérkezett a rejtélyes planétához, ami törpe mérete ellenére több holddal is büszkélkedhet. Az első felvételek káprázatos képet mutatnak a rejtélyes jégvilágról. Vajon milyen titkokat rejt a Naprendszer egyik legtávolabbi bolygója?

TV GO ajánló: További kalandok a Naprendszer titkozatos világából.

Foto: Europress / Bill Ingalls/NASA - Getty images

Történetek felnőtteknek

A gyermekként áhított felnőtt élet bizony... tapasztaljuk, nem? Tabutémákat firtató történetekkel, lélektani folyamatokat bemutató és az emberi természet legsötétebb ösztöneit boncolgató mozikkal támogatjuk a kamasz és felnőtt pszichét kutató önálló expedíciókat.

Szexterápia (feliratos, ausztrál vígjáték, 2014, 18+)

A boldog kapcsolat alapja a kommunikáció, ehhez azonban nem elég a szájunkat járatni és közben végig a magunk igazát sulykolni. A párkapcsolati kommunikáció alapja a törekvés, a másik, így saját és közös életünk boldogabbá tételére. A film négy házaspár hétköznapi problémáit boncolgatja, mely nehézségek leginkább a hálószobában csúcsosodnak ki. Hogyan közöljük vágyainkat, úgy, hogy ne bántsuk meg a másikat? Hogyan dolgozzuk fel a kritikát, hogyan vívjuk meg harcainkat belső blokkjainkkal? Ezekre, és természetesen sok más kérdésre is választ kaphatunk ebből a nagyszerű történetből!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: pinterest

Filmek Neked!

Hajsza a győzelemért

Színes, feliratos, amerikai-német-angol életrajzi dráma - (2013)

Excsajok szelleme

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2009)