Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ezek voltak 2016 világszerte legjobban kereső filmjei

  • TV GO
  • 2016. 12. 28., 11:25

Minden évnek a végén elérkezik a számvetés ideje. Nincs ez máshogy a filmvilágban sem, ugyanis a stúdiók elsősorban pénzt szeretnek keresni, másodsorban meg ugye szórakoztatni a közönségüket.

Nézzük meg, hogy világszinten melyik volt az az öt film, aminek sikerült mindenki mást maga mögé utasítania a jegypénztáraknál.

Nem meglepő, hogy a legtöbb pénzt idén egy Marvel film kalapozta össze, ami nem más, mint az Amerika kapitány: Polgárháború. Azért nem meglepetés, mert idén csak egy film indult vele egy súlycsoportban - már ami a marketinget illeti -, a Zsivány Egyes. De mivel az első önálló Star Wars film a karácsonyi szezonra lett időzítve, így esélye sem volt behozni az élbolyt: mindössze a 11-ik helyre futotta emiatt. Bezzeg tavaly Az ébredő Erő volt az első helyezett. Na, de kit érdekel mi volt tavaly, nézzük 2016 második helyezettjét, ami nem más, mint a Szenilla nyomában. Őszintén ezzel az eredménnyel lehet a legkevésbé mit kezdeni, mert ugyan a Disney spin-off-ja nem volt rossz, sőt, de igazán érdekesnek sem mondtam volna.

Walt Disney Picture

Nem úgy, mint a harmadik helyezett Zootopia, ami szintén a Disney boszorkánykonyhájából került elő, de a jól ismert klisék és panelek helyett friss karaktereket és történetet kaptunk. Mindenképpen 2016 egyik legnagyobb meglepetése volt, és ráadásul túlzás nélkül kijelenthető, hogy a Zootopia az elmúlt 5 év legjobb animációs filmje - igen, a Jégvarázsnál is sokkal jobb. A dobogóról éppen csak lemaradva egy újabb Disney alkotást találunk A dzsungel könyve képében. A klasszikus mese legújabb feldolgozása egy nagyon látványos, nagyon jól marketingelt film, ami legalább ennyire felejthető is. Mindenesetre a zenék miatt egy TV GO-s kikölcsönzést majd mindenképpen érni fog, amint aktuális lesz.

Universal

Utoljára, de igazából utolsósorban is, az ötödik A kis kedvencek titkos élete. A film, ami csak addig működött, míg mindössze az első trailer létezett belőle. Persze az a futótűzként terjedő beharangozó annyira profi lett, hogy nem lehetett nem elmenni utána a moziba. Ez valahol egy zseniális húzás a Universaltól, de még jobb lett volna, ha egy vállalható filmet is mögépakolnak az általuk kelletett hype-nak.

1, Amerika kapitány: Polgárháború: 1,151,684,349 dollár

2, Szenilla nyomában: 1,022,701,881 dollár

3, Zootopia: 1,019,923,118 dollár

4, A dzsungel könyve: 963,901,123 dollár

5, A kis kedvencek titkos élete: 873,784,540 dollár

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Walt Disney Picture, Universal

Filmek Neked!

A kis kedvencek titkos élete

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2016)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)