Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nagy visszatérések 2017-ben

  • TV GO
  • 2016. 12. 29., 14:43

Színészek, akikről azt hitted, már évtizedek óta otthagyták eredeti hivatásukat, és rájöttek, hogy pincérként és motoros futárként másokat szolgálni a legnemesebb dolog. Nos, jövőre újra a mozivásznon találkozhatsz velük.

Eddie Murphy 2017-ben hasonlóan aktuális figurának tűnik, mint Lottó Ottó vagy a Skála Kópé, de talán ő is képes lesz egy Mickey Rourke-ot meghazudtoló bravúrra. Murphy több nagy dobásra is készül, ilyen a Beverly Hills-i zsaru 4, az Ikrek folytatása, ám mindezek előtt a Mr. Church című drámában(!) tűnik fel szebb napokat látott szakácsként. Drew Barrymore színészként már 9 évesen megtapasztalta a „mélypont” kifejezés jelentését, és sikeresen túl is jutott rajta. Most ugyanerre készül: jövőre a Santa Clarita Diet című Netflix-produkcióban láthatjuk viszont – remélhetőleg a jelenleginél jobb bőrben.

Forrás: YouTube

Martin Lawrence 2011 óta nem tűnt fel a mozivásznon, jövőre viszont garantáltan elkezdődnek a Bad Boys 3 munkálatai (és promóciója), a bemutatóra viszont 2018 januárjáig várni kell. Sokáig úgy tűnt, Andew Garfield Pókemberként marad meg az örökkévalóságnak, már, ha utódja, Tom Holland nem feledteti el végleg. Január elején azonban Garfield főszereplőként tér vissza A fegyvertelen katona című drámában, mely eddig kiváló kritikákat kapott. Faye Dunaway utolsó komolyabb szerepét 2002-ben kapta meg a Vonzás szabályaiban, azóta úgy eltűnt, hogy az Bery Arynak is becsületére vált volna. 2017 azonban annál sűrűbb év lesz számára: ott lesz a Hand Of God című Amazon-sorozat második évadában, valamint négy mozifilmben is.

Illusztráció: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Zene és szöveg

Színes, szinkronizált, amerikai romantikus vígjáték (2007)

Nem kellesz eléggé

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német-holland romantikus vígjáték (2008)

Haláli temetés

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)