Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Három film az érzékcsalódásról – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 01. 10., 07:30
  • Krimi-Thriller

Illusztráció: pinterest

+1 /Plus One/ - (amerikai thriller, 2013, +18)

Jill (Ashley Hinshaw) és David szerelmes egyetemisták, akik lassan már két éve hű társai egymásnak. Kapcsolatuk azonban egy „érzéki csalódásnak” köszönhetően váratlanul véget ér. David az esti buliban próbálja meg menteni a menthetőt, és arra kéri Jillt, hogy adjanak maguknak egy újabb esélyt. A lányt azonban a szakítás után néhány órával már egy másik fiú oldalán találja. Eközben legjobb barátja, Teddy a fenti szobában éppen élete legboldogabb perceit tölti a buli egyik legjobb csajának társaságában. Néhány kilóméterrel odébb egy rejtélyes űrszikla csapódik a földbe, ami megzavarja az este eseményeinek alakulását. Olyan 11 óra magasságában egyfajta különös bódulat lesz úrrá a bulizókon, mivel a becsapódást követően valóságuk egy párhuzamos világ forgatókönyvével kezd el összekeveredni. Egy ilyen mágikus üstökösnek szerintem mindannyian örülnénk.

Éld át e káprázatos éjszaka történetét a TV GO-val!

Éberség (amerikai thriller, 2007, 16+)

Hiába na… az élet olykor még a legkeményebb milliárdosokkal is ki tud babrálni. A frissen házasodott Clay (Hayden Christensen) és csodaszép szerelme (Jessica Alba) a nagybetűs igen kimondása után nászút helyett a helyi kórházba mennek, ahol a szívbeteg férfit egy hirtelen jött donorszervvel várják a felkészült specialisták. Az altatás azonban nem éppen úgy sikerül, ahogyan azt a páciens szerette volna. Clay az „altatási éberség” állapotába kerül, amit röviden a legrosszabb rémálmok egyikeként tartanak számon. A férfi látszólag mély altatásban van, elméje mégis éber maradt, így mindent hall, amit körülötte mondanak. Kisvártatva az is kiderül, hogy nem mindenki szurkol a műtét sikerességéért.

Éberség - egy megrázó kórtermi történet a TVGO-n

A Szem (amerikai thriller, 2008, 16+)

Jessica Alba ebben a filmben egy bájos hegedűművész szerepében látható, aki egy gyerekkori balesetben mindkét szemére megvakult. A fejlődő orvostudománynak hála létezik egy módszer, amivel a lány visszanyerheti szeme világát. A beavatkozás sikeres, azonban a páciesnt váratlan mellékhatások kezdik el gyötörni, olyan víziói vannak, mintha a rátörő nyomasztó látomásokon keresztül valaki más életét figyelné. Szerencsére kényszerzubbonnyal felszerelt gumiszobai ápolók helyett segítőkész orvosa személyében érkezik a segítség, így együtt nyomozhatják ki a rejtélyes látomások valódi eredetét.

A Szem – a filmet itt, a róla készült kritikát pedig itt tekintheted meg.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: playbuzz

Kategóriák: Krimi-Thriller

Filmek Neked!

+1 (Plus One)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2013)

A Szem

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2008)