Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Négy film, ami bebizonyítja, hogy nincs menőbb színész, mint Tom Hardy

  • TV GO
  • 2017. 01. 10., 14:30

Mióta bemutatkozott a BBC One-on a Hardy főszereplésével futó Taboo, már totálisan biztosak vagyunk, hogy nincs menőbb, mint a brit színész.

Miközben egyértelmű, hogy ha csak egy sorozatot néztek meg idén, akkor az mindenképpen az Afrikából megtért tékozló fiú, James Keziah Delaney történetét bemutató nyolc epizódos misztikus sorozat legyen, tehát a Taboo. De ez nem jelenti, hogy Tom Hardy filmjeit el kéne hanyagolni, ugyanis Tom Hardy nem csak menő, hanem piszkosul jó színész is.

Ezért össze is szedtünk nektek négy filmet a TV GO kínálatából, amiknek megtekintésével ti is megbizonyosodhatok Tom Hardy már-már zavaró menőségéről.

Bronson

Magnet Releasing

A Nicolas Winding Refn által rendezett film nem tartozik a legkönnyebben emészthetők közé – de még így is jóval nézőbarátabb, mint az egyébként csodálatos Neon démon. De, ha túl tesszük magunkat azonon, hogy a Bronson hajlamos tobzódni a meztelenkedésben és erőszakban, akkor egy nagyon erőteljes filmélménnyel leszünk gazdagabbak. Ami egyfelől a rendező érdeme, de méginkább Tom Hardy zseniális alakításának köszönhető. Hardy lenyűgöző beleéléssel és hiteleséggel alakítja a forrófejű Michael Peterson, akit egyébként az Egyesült Királyság legerőszakosabb rabjaként tartanak számon, aminek következtében több mint 30 évet el is töltött különböző börtönökben.

A sötét lovag – Felemelkedés

Warner Bros.

A Christopher Nolan feldolgozásában készült Batman filmek záróakkordja, aminek tényleg csak az az egyetlen hibája, hogy ebben már nem szerepelhetett Heath Ledger és az ő emblematikus Joker-e. Na, nem mintha a Felemelkedés hiányt szenvedne emlékezetes gonosztevőkben. Főleg, hogy a képregényekből ismert egyik legfélelmetesebbjét vonultatja fel, magát Banet. Akit pedig nem más alakít, mint Tom Hardy, aki a tőle megszokott magasszínvonalon keltette életre Batman nem csak fizikailag, de szellemileg is egyik legrettenetesebb ellenfelét.

A 44. gyermek

Summit Entertainment

Politikai thriller az 1950-es évek Szovjetuniójában, ahol nem csak a mindent beborító diktatúra, de egy sorozatgyilkos is tizedeli a lakosságot. Mivel a Tom Hardy alakította főszereplő, Leo Dimitrov képtelen legyőzni a rendszert, így inkább a gyilkos nyomába ered. A 44. gyermek egy sima középszerű thriller lenne, ha nem uralná jelenlétével végig Tom Hardy, na meg a szintén zseniális Gary Oldman. Kettőjük játéka és a film végére egyre érdekesebbé váló történet az, ami minket is arra sarkal, hogy nyugodt szívvel ajánljuk megtekintésre.

Fékezhetetlen

TWC

Tényleg kevesebb menőbb dolog van, mint az 1920-as évek amerikai szeszcsempészei. Ez még akkor is igaz, ha kivételesen nem a nagyvárosok öltönyös gengszterire gondolunk, hanem azokra, akik a reflektorfénytől visszahúzódva, mindentől a lehető legnagyobb távolságban főzték illegálisan az alkoholt. Egy ilyen legendássá vált szeszfőző családról készített filmet John Hillcoat. A Bondurant-fivérek kicsit sem veszélytelen vállalkozásának története pedig nem csak feszült, de kifejezetten érdekes betekintést ad a korba. Persze mindez nem lehetne ennyire erőteljes, ha nem olyan színészek avatnának be minket a szeszfőzők világába és konfliktusaiba, mint Tom Hardy, Gary Oldman és Guy Pearce.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Summit Entertainment, Magnet Releasing, TWC, Warner Bros.

Filmek Neked!

Bronson

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2009)

A 44. gyermek

Színes, magyarul beszélő, cseh-angol-román-amerikai politikai thriller (2015)