Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Brad Pitt és Angelina Jolie mostantól titokban válnak - mit várunk tőlük a jövőben?

  • TV GO
  • 2017. 01. 10., 17:15

Mintha csak tegnap történt volna, hogy a moziban ülve arról beszélgettünk, hogy Mr. és Mrs. Smith a valóságban Hollywood legszexibb párosát alkothatnák.

Ez egyrészt dicséret az ezt felismerő alkotóknak, másrészt elismerés a színészek biokémiai rendszereinek, hiszen - ha Jennifer Aniston kárára is - de összehozták az álomformációt. A házassági évfordulók számának növekedésével párhuzamosan egyre több örökbefogadott gyermek került a családba, ennek ellenére family reality-k helyett továbbra is kitartottak a filmezés mellett. Majd hirtelen jött a hír: 12 év után feloszlik az álom unió.

Ahogy azt várni lehetett, azonnal megindult a bulvár-cunami, ami alaposan megviselte a feleket. A további kellemetlenségek elkerülése végett magánbírót fogadtak, így az újságírók legnagyobb bánatára jó eséllyel semmi sem fog kiszivárogni az ügy részleteiről.

A páros közösségi felületeit vizsgálva nem találunk semmi különlegest. Brad például ősz óta hozzá se nyúlt twitteréhez. Az előző évek szorgos munkája lassan beérni látszik: ennek megfelelően 2017-ben érkezik a War Machine ( többek között Tilda Swinton társaságában) és valamikor az év végén a Z világháború második része is.

Angelina körül zajlik az élet, bár az idén nem várunk tőle semmi újat. Hangját a Kung Fu Panda 3 eredeti szinkronos verziójában hallhatjuk majd. Valamint annyi már tudható, hogy mostanában készülget a Demóna 2. része. Hogy Elle Fanning vagy Angelina maszkja lesz a vadítóbb, az 2018-19 tájékán kiderül.

Brad és Angelina a TV GO-n:
- Benjamin Button különös élete
- Harag
- Oceans Thirteen - A játszma folytatódik
- A tengernél
- Salt ügynök

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: the guardian, imdb, comingsoon

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

Filmek Neked!

Benjamin Button különös élete

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2008)

Oceans Thirteen - A játszma folytatódik

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

A tengernél

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Salt ügynök

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2010)