Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Paris Hilton nem ciki: jó pofa vígjátékban láthatjuk az egykori botrányhőst

  • TV GO
  • 2017. 01. 14., 12:30
  • Vígjáték

Ahhoz, hogy igazán kellemes időtöltésként éljük meg a TV GO egyik legkedvesebb vígjátékát el kell engednünk minden vele kapcsolatos előítéletünket.

A dögös és a dög egy olyan romantikus vígjáték amit férfi fejjel is simán végig lehet ülni, sőt mi több jó pár jelenetnél még akár kacagáson is kaphatjuk magunkat. Elfogultság nélkül állítom, hogy egy tucatnál is több bénább vígjátékot láthattunk már a mozikban, melyek átvészelése után én speciel legszívesebben elégettem volna a megtekintésre feljogosító hitvány kis papírcetlit.

Na de lássuk, mit tud ez a szerkesztő által talán kicsit túlértékelt amerikai vígjáték! Túlértékelt? Beng! IMDB 1,9 pont. Kedves kritikusok! Igazságtalannak érzem, hogy ezt az igazán könnyed kis vígjátékot egy lapon említitek Adam Sandler leggyötrelmesebb komédiájával. (Furcsa fickók a fedélzeten – csak top ligás önkínzóknak!) Arról nem is beszélve, hogy még az Álom.net… inkább idéznék a film IMDB adatlapjáról: „This movie is probably one of the worst movies I have ever seen.”

Térjünk a tárgyra!

A történet alapját egy 6 éves korban köttetett szerelem szolgáltatja. Nate Cooper (Joel David Moore) első férfiúi fellángolását az osztályba érkező új lánynyal, Cristabel Abbottal éli meg. Aztán jött egy költözés, Nateből egy igazi lúzer lesz, aki kb. 20 évvel később egy szép nyári napon úgy dönt, hogy felkeresi egykori szerelmét.

Legjobb barátjával az oldalán hamar megtalálják a Cristabellt, akit ugye… Paris Hilton testesít meg ugyebár. A srác nagy meglepetésére az angyali szépség azonnal felismeri őt, románcuk azonban nem teljesülhet be. Nem rózsadombi milliárdos stipi-stopi szerelme, nem a lakótelep legmenőbb gyúrósa, de még csak nem is valami ósdi családi letiltás áll a kudarc hátterében, hanem a Betty, a csúnyalány effektussal küzdő barátnő, June. Cristabell ugyanis kitalálta, hogy addig folytatja önmegtartóztató apáca életét, amíg rendezetlen küllemű barátnőjének meg nem találja az igazit. A feladat tehát adott: Natenek megoldást kell találnia a csúnya, szerelme körül kisbolygóként keringő June félreállítására. Ezzel mondjuk elég sokat bénázik, de ettől a formától nagyon nem is várhatunk mást. Cristabell gyönyörű, ráadásul szakítani tud a sablon plasztik cica attitűddel.

A dögös és dög egy jól sikerült, noha nem túl épületes vígjáték, amit jó szívvel ajánlok minden bevállalós kalandornak!

A dögös és dög megtekinthető a TV GO vígjáték szekciójában.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Michael Dodge - Getty images

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

A dögös és a dög

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2008)