Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Meghalt Danny Trejo! Mi van?!

  • TV GO
  • 2017. 01. 12., 14:01

Aggodalomra nincs ok, csupán egy újabb humorosnak szánt hoax terjed a közösségi oldalakon. A kisimult ábrázatú szépfiú szerencsére él is virul. Ha valaki, ő garantáltan túléli az óriásteknősöket, sőt, a csótányokat is a következő világégés után.

Az álhír a következő szöveggel terjed: „Mély fájdalommal tudatjuk, hogy január 10-én délelőtt 11 órakor szeretett színészünk, Danny Trejo elhunyt. Sosem feledjük őt. Kérjük, fejezzétek ki részvéteteket azáltal, hogy kedvelitek hivatalos oldalát!” A 72(!!!!) éves Trejo ezzel szemben olyannyira életben van, hogy csak idén tizenegy filmben tűnik fel: persze, vannak köztük dögivel ty-kategóriás rettenetek is, ám mint azt a Háromfejű cápa, A zombik lázadása vagy a Holló 4. óta sejteni véljük, a jó Danny nem különösebben finnyás, ha kamera elé kell állnia.

Forrás: Dannytrejo.net

Hamarosan egy dokumentumfilm is készül róla a díjnyertes Bretty Harvey rendezésében Inmate 1 – The Rise of Danny Trejo címmel. Mint tudjuk, a mexikói színész meglehetősen ingergazdag életet élt: elítélték kábítószerrel való visszaélés miatt, fegyveres rablásért, és visszaeső bűnözőként összesen 11 évet húzott le a sitten, többek közt a legendásan kemény St. Quentin börtönben. Múltja azonban nem nyomasztja különösebben. Legalábbis erre utal, hogy azóta is előszeretettel játszik narancssárga overallos keményfiút: legútóbb a Slayer – Repentless című szívet melengető videóklipjében tűnik fel az ominózus szerelésben. Trejo pár éve a vendéglátásban is otthonosan mozog: a sorozatos forgatások mellett megnyitotta saját mexikói tacobárját Los Angeles-ben.

Illusztráció: Dannytrejo.net

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Machete

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2010)

Machete gyilkol

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm - (2013)

A zombik lázadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2012)

Énekelj!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2016)